Néhány nagyképű fiú osztálytársam azt mondja hogy csúny vagyok. Nem igazán zavarna ha a véleményüket rólam csendben osztogatnák meg egymás között. De sajnos ezt hangosan teszik, és a gyülöketüket ki is mutatják. Lehetne tenni valamit?
Figyelt kérdés
9. utolsó hetében kezdődött ez az egész amikor a nem tettem meg valami aproságot. Ma már 10. első félévére annyira eldurvult hogy sírnom kell amikor meghallom. A kinézetem átlagos... meg másnak sokkal másabb a véleménye. Nem tudok mit tenni. Minden szünten megjegyzik... annyira fáj :(2013. dec. 3. 16:12
1/4 anonim válasza:
Annyit tehetsz, hogy elengeded a füled mellett, és magasról tojsz rájuk. Nézd le őket, ne állj velük szóba. Ha beszélnek hozzád, a mondat felénél legyints és hagyd ott őket. Alázd meg őket azzal, hogy semmibe veszed őket.
2/4 anonim válasza:
Ha jóindulatú akarok lenni, akkor azt mondom, hogy az osztálytársaid éretlenek. Kevésbé jóindulatúan talán azt is, hogy valószínűleg a maradék 60-70 évükben sem fognak felnőni. De nem vagyok pedagógus, ők értenek hozzá. Minenesetre beszélj az osztályfőnököddel. Ha annyira fáj, akkor ez nem olyan dolog amin át lehet lépni.
3/4 anonim válasza:
Nem ők határoznak meg téged. Teljesen mindegy mit mondanak...
Te az vagy, amit magadról gondolsz!:)
4/4 anonim válasza:
Valószínűbb, hogy legalább az egyiknek bejössz. Tudod, a kisfiúk is annak a lánynak a haját húzkodják, akik tetszik nekik. A fiúk hülyék, tudom, mert én is az vagyok.
Ha nagyon durvulnának, azért szólj a tanárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!