Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elternelni a figyelmem a hokizásról? Hogy lehet kibírni hogy ne? SOS 14f
én nem azt mondom hogy kiabálok meg ilyenek, na de azért teljesen némán ? vagyis na én nem bírom ki hogy néha egy nyögés ki ne csússzon, főleg élvezésnél, hát ott akárhogy próbélom nem lehet...
de áhh nagyon rossz most is áll
Rendelj egy szavazófülkét! Vagy zsepi lefekvés után, és akkor psszt! Én is voltam a te korodban, hidd el, a szülők is tudják, hogy nem vagy csecsemő, sőt azon csodálkozom, hogy ilyenkor nem azon vagy, hogy minél tovább nyújtsd!
szóval ha egyedül vagy otthon, vagy lefekvés előtt vagy, próbálkozz, de ne tartsd vissza! Az egészségtelen!
Jó szórakozást!
Üdv: Ben (19/F)
mondhatjuk megoldódott de nem épp a legjobban, csütrtök este eldurantam álmomba ><
nagyon gáz volt, alig tudom takaragani mondjuk szerintem nem vették észre, de a pizsamámat dobhattam ki
nagyon félek mi lesz jövőhéten..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!