Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinaljak ha nincs semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha nincs semmi mellem sem melbimbom? Igy nem fogok neki tetszeni ugye? 17/l

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy fiu nekem es en is neki, de ha odakerülne a sor, hogy latna szinte semmi mellem nincs akkor mit gondolna? Hisz minden fiunak a nagyobb vagy legalabb normalis mellmeretü lanyok jönnek be. Emiatt nincs semmi ömbizalmam sem. Mit tegyek? :(

2014. nov. 5. 13:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

[link] Mivel üzenetben is kerdeztetek sokan ezert belinkelem ezt a kepet, hogy kb ilyen alakom van, mint itt az elsö lanynak!

Köszönöm szepen a segitseget es a biztatasokat! :)

2014. nov. 5. 14:11
 12/17 anonim válasza:

Ha ilyen jó alakod van akkor nem tudom mit problémázol. :)

Amúgy meg az a jó a kis mellű lányokban, hogy aranyosak vagytok, hogy folyton stresszelitek magatokat, hogy nem vagytok elég csinosak :)

2014. nov. 5. 14:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Anyád ez qurva jó! Fene egye meg ezt sok önbizalom hiányos lökött pitsát. Tök jól néztek ki, térjetek már észhesz.
2014. nov. 5. 14:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm meg egyszer a valaszokat! :) Azert valamennyire felek, mert ez az elsö alkalom, hogy szeretnek egy fiunak tetszeni! :)
2014. nov. 6. 12:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Egy nő nem csak mellből áll. Fogd már fel! Írtó jól nézel ki, legyen már önbizalmad.
2014. nov. 6. 12:35
 16/17 anonim válasza:

Én is TELJESEN ilyen helyzetben vagyok :/ reménykedem nagyon hogy még fognak nőni. Én személy szerint push-up melltartót hordok, de ne a durva fajtára gondoljon senki.

(Aki meg azt gondolja hogy ez átbaszása a fiúknak az menjen a rákba mert attól sem nagy csöcsöm lesz hanem MAJDNEM az átlag, és legalább nem érzem magam olyan nyomorultul, hogy kicseszett velem az élet.)

2014. nov. 7. 19:40
 17/17 anonim ***** válasza:
szerintem a pici hegyes mellbimbójú cici gyönyörű. ha érzékeny, és szereti a puszikat, nyelvvel a körözést, és egyéb izgatásokat, +a lány testalkatához illik, akkor pont tökéletes!
2014. nov. 7. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!