Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Férfiak szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak szerintetek melyik lenne jobb?

Figyelt kérdés

melyik test tetszik jobban és miért? kort is írjatok!!!

[link]

20/L

2014. nov. 5. 11:16
1 2 3
 11/24 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:

Jobb oldali.

Számomra általában nem vonzó az izmos test.

20/F

2014. nov. 5. 11:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Jobb oldali, jobban szeretem a izmostalant.
2014. nov. 5. 11:57
 13/24 anonim ***** válasza:
A jobb oldali mert az nőiesebb mint amelyik izmos kisportolt. Az már kicsit férfias. 41.F
2014. nov. 5. 12:08
 14/24 anonim ***** válasza:

A jobboldali tetszik jobban,de a metal lady sem rossz.

Azért nem csípem a sportos csajokat,mert a konditeremben súlyzóznak,és bütykös lesz a tenyerük,és erős a markolásuk :-D.És nekem az nem jön be.

F/28

2014. nov. 5. 12:15
 15/24 anonim ***** válasza:
Féltékenyek a sorhasuak. Biztos frusztralna őket egy vagány sportos csaj. De én hatalmasat élveznék a hasára :D
2014. nov. 5. 12:19
 16/24 anonim ***** válasza:

Nem vagyok frusztrált,én is kondizok,pont ezért tudom milyenek a kondis csajok,az igazi kondisok mert ezen a képen az van.És ilyen alakért dolgozni kell,és akkor már jönnek is a bütykök :-D.

Voltam ilyen csajjal végem volt a kezétől,eres és kemény, váááá :-).

14-es voltam

2014. nov. 5. 12:29
 17/24 anonim ***** válasza:
a jobb oldali messze túl vékony, pedig én nem szeretem a duci csajokat. A baloldali elég jó, bár kissé túl izmos. Szerintem az ideális kb a kettő közt van.
2014. nov. 5. 12:48
 18/24 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy súlyzózik vagy a gépeket gyűri, saját súlyos gyakorlatokkal, aerobiccal, stb. is lehet jó alakot formálni.

Én napi 2x45 percet edzem, kb. tíz éve nem voltam konditeremben. Otthon, a téren, esetleg a kertben végzem a gyakorlatokat.

Ennek ellenére nem szeretem a szálkás, izmos nőket, nekem a gyengéd, karcsú, szép mellű, puha és illatos nők tetszenek :)

2014. nov. 5. 12:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem mind2 tetszik. A sportos test csak addig vonzo amig a csaj nem megy at fittness terminator stilusba, na az mar nem szep egy nonel!
2014. nov. 5. 12:49
 20/24 anonim ***** válasza:
A jobb oldalon lévő lány szerintem sokkal nőiesebb. Ráadásul nekem pont az ilyen vékony, törékeny lányok jönnek be. Az izomlady pedig nem jön be. Egy nőn legyen izom de ne így. Egy szép nő olyan mint a macska, kecses és finom, itt ez hiányzik.
2014. nov. 5. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!