Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak szerintetek melyik lenne jobb?

Jobb oldali.
Számomra általában nem vonzó az izmos test.
20/F

A jobboldali tetszik jobban,de a metal lady sem rossz.
Azért nem csípem a sportos csajokat,mert a konditeremben súlyzóznak,és bütykös lesz a tenyerük,és erős a markolásuk :-D.És nekem az nem jön be.
F/28

Nem vagyok frusztrált,én is kondizok,pont ezért tudom milyenek a kondis csajok,az igazi kondisok mert ezen a képen az van.És ilyen alakért dolgozni kell,és akkor már jönnek is a bütykök :-D.
Voltam ilyen csajjal végem volt a kezétől,eres és kemény, váááá :-).
14-es voltam

Egyáltalán nem biztos, hogy súlyzózik vagy a gépeket gyűri, saját súlyos gyakorlatokkal, aerobiccal, stb. is lehet jó alakot formálni.
Én napi 2x45 percet edzem, kb. tíz éve nem voltam konditeremben. Otthon, a téren, esetleg a kertben végzem a gyakorlatokat.
Ennek ellenére nem szeretem a szálkás, izmos nőket, nekem a gyengéd, karcsú, szép mellű, puha és illatos nők tetszenek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!