Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is sokkal jobb lenne ha nem lennének férfiak?
hát nem lenne annyi szemét pasi sőt 1 se meg megcsalás se semmi ilyesmi :)
akkor meg azt se tudnánk mi az a szex mert nem is ismernénk ^^ szerintem jó lenne :)
am L
Ha te nem lennél, anyádék sem tudnák, hogy milyen gyereket nevelni, szóval nem is hiányoznál nekik...szerintem tök jó lenne ^^
Idióta p**csa.
Isten őrizz ettől! És már nem azért, de nem csak a férfiak lépnek félre, ergo, hiába tűnne el az egész férfi nem, a hűtlenség, ami az emberi jellemből, és nem a nemből ered, nem tűnne el velük együtt.
Arról meg nem is beszélve, mennyivel jobb, hogy vannak. Lehet, szexista vagyok, nem tudom, de házat építeni, nehéz cuccokat emelgetni, technikai kütyüket összeszerelni én nem annyira tudok, mint ismertségi körömben a férfiak nagyobb része. Mások vagyunk, de ezt előnyünkké kellene kovácsolni, nem gyűlölködni emiatt...
Plusz az osztódás feleolyan jó sem lehet, mint a szex maga. Érzésre legalábbis. Biológiai szempontból viszont biztos, hogy rosszabb megoldás az osztódás, mint a szex.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!