Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak szerintetek melyik lenne jobb?
2014. nov. 5. 11:16
1/24 anonim válasza:
Mindkettő. Nem feltétlen kell hogy egy nő kockás legyen. De ha van neki, az sem baj, de simán megelégednék a jobboldalival is. 32
2/24 anonim válasza:
Ha a kettő közül kell választani akkor a baloldali, mert ő nem etetne cukros dolgokkal. :D 26
3/24 anonim válasza:
A nike. Nagyon ott van. A másik olyan gebe, hogy ide érzem, ahogy szúrnak a bordai. Inkább sportos legyél. 32.
5/24 csabika1971 válasza:
Mind kettő jó. És vannak férfiak kik az egyiket, vagy ép a másikat részesítik előnyben.
De nekem mind a kettő bejön. 43/f.
6/24 anonim válasza:
A jobboldali, de nem a vékonysága miatt. Ha 10 kilóval több lenne, akkor is tetszene.
A baloldali nekem túl sportos, olyan férfias hasa van.
Én a finom, nőies formákat, vonalakat szeretem.
7/24 anonim válasza:
Mindkettő nagyon jó! Attól hogy a másodiknak nincs kidolgozott hasizma személy szerint semmivel nem rosszabb!
40F
8/24 anonim válasza:
A vékony. Nem tetszenek a sportos nők.
9/24 anonim válasza:
a színes ... valahogy utálom az egyszínűeket
10/24 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat jöhet még :))
miértnem szeretitek a sportost? (értelemszerűen aki azt írta :) )
2014. nov. 5. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!