Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell megbolondítani a pasikat?
Tudod mi vagy
egy szívtelen DÖG
Rohadnál meg a pokolban te szajha
miközbe Sztálin análisan megerőszakol
és utána szétveri a roh.adék pofádat
Majd mindenki megtudja hogy milyen rohadt kis ku.rva
vagy és senki se áll le veled
ha veszel nekem nagy házat ferrari-t meg adsz pár millio dollárt akkor na legyen megigérem megduglak
áll az alku?:D
Gratulálok!
Ha az Édenben te lettél volna Éva helyén, valószínűleg te csábítottad volna el Lucifert és Ádámot - akik aztán ettek volna az almából, és őket űzte volna ki az isten.
Te meg mehettél volna megalapítani a poklot.
Most már ilyen sikeres nem lehetsz - de azért egy saját kis poklot készíthetsz annak a férfinak, aki majd szeret téged. Előre sajnálom őt.
Felfoghatatlanul nem értem miért bántjátok.
Csak egy pasit akar,aki szereti,és bármit megtenne érte,nem egy házi papucsot.Ebben semmi rossz nincsen.
Egyébként tipp: Főzz neki a kedvencét,vigyél neki sört,sztrip10 legyél vele mindig kedves,még ha rossz napod van akkor is. Ha nincsen köztetek téma találj ki valami témát,amit ő szeret.
Köszönöm a válaszokat,még azoknak is akik lek*rváztak...nem értem miért?!
Teljesen félreértettek.Én nem kihasználni akarom a pasit,magamba bolondítani aztán meg elhagyni.Hanem azt szeretném hogy ő is ugyanúgy viszont szeressen,ahogy én őt.Tudom hogy tetszem neki,talán szeret is,de nekem több kell.Remélem megértitek.
Utolsó neked főképp köszönöm a válaszod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!