Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell megbolondítani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell megbolondítani a pasikat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra,hogy totál beléd szeressen,megörüljön,kívánjon,akarjon téged,de nemcsak a tested,imádjon,teljesen elcsavarni a fejét,hogy csak te létezz számára.Várok minden ötletet,praktikát!:)
2010. jan. 26. 23:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez szemétség.. bár nekem is sikerült ilyet tenni.. úgy hogy mindennap beszélgettem a sráccal msnen.. soha nem is találkoztunk. az elején nagyon bele voltam zúgva.. de aztán önfejű lett.. végül leírta hogy kíván engem és szeretne találkozni.. mondom későbánat..
2010. jan. 26. 23:30
 12/24 anonim ***** válasza:
51%

Tudod mi vagy

egy szívtelen DÖG

Rohadnál meg a pokolban te szajha

miközbe Sztálin análisan megerőszakol

és utána szétveri a roh.adék pofádat

2010. jan. 26. 23:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
ezt jegyezd meg amit most írok!!!!csak a hülyegyerekeket fogod tudni hülyíteni,az okosabb meg téged fog szopatni ahol tud,főleg azután h megmutatod ezt az arcodat is.velem meg szerették volna csinálni,de fordítva sült el a dolog.nehogy te is így járj.
2010. jan. 26. 23:37
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

Majd mindenki megtudja hogy milyen rohadt kis ku.rva

vagy és senki se áll le veled

2010. jan. 26. 23:38
 15/24 anonim ***** válasza:
54%
Szívem, mondjuk csináltatsz nekem egy pénisz növelő műtét, és a tiéd vagyok. Jaa, és a bankszámlám is üres azért azt is jó lenne feltölteni.
2010. jan. 27. 00:20
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

ha veszel nekem nagy házat ferrari-t meg adsz pár millio dollárt akkor na legyen megigérem megduglak

áll az alku?:D

2010. jan. 27. 01:00
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
hattttttttalmas k.urva vagy
2010. jan. 27. 01:23
 18/24 anonim ***** válasza:
27%

Gratulálok!

Ha az Édenben te lettél volna Éva helyén, valószínűleg te csábítottad volna el Lucifert és Ádámot - akik aztán ettek volna az almából, és őket űzte volna ki az isten.

Te meg mehettél volna megalapítani a poklot.

Most már ilyen sikeres nem lehetsz - de azért egy saját kis poklot készíthetsz annak a férfinak, aki majd szeret téged. Előre sajnálom őt.

2010. jan. 27. 01:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Felfoghatatlanul nem értem miért bántjátok.

Csak egy pasit akar,aki szereti,és bármit megtenne érte,nem egy házi papucsot.Ebben semmi rossz nincsen.

Egyébként tipp: Főzz neki a kedvencét,vigyél neki sört,sztrip10 legyél vele mindig kedves,még ha rossz napod van akkor is. Ha nincsen köztetek téma találj ki valami témát,amit ő szeret.

2010. jan. 27. 08:33
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,még azoknak is akik lek*rváztak...nem értem miért?!

Teljesen félreértettek.Én nem kihasználni akarom a pasit,magamba bolondítani aztán meg elhagyni.Hanem azt szeretném hogy ő is ugyanúgy viszont szeressen,ahogy én őt.Tudom hogy tetszem neki,talán szeret is,de nekem több kell.Remélem megértitek.

Utolsó neked főképp köszönöm a válaszod!:)

2010. jan. 27. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!