Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A roma ismerkedés, udvarlási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A roma ismerkedés, udvarlási szokások milyenek? A könyvekben erről nem nagyon írnak, pedig másban jól ismerem a kultúrát, csak ezt nem tudom, meg, hogy melyek a nőre vonatkozó illem, viselkedésszabályok a romáknál?

Figyelt kérdés
2010. jan. 26. 21:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%
Én meg azt mondtam kérdező hogy ne a könyvtárba járogassál olvasni a cigányokról hanem menj ki az utcára aztán tapasztalj. És majd rájössz hogy van kultúra meg van cigányság de a kettő eggyütt nem létezik, csak a könyvekbe amiket te olvasgatsz.
2010. jan. 26. 22:08
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Ha annyira kíváncsi vagy rá, akkor több alternatívát is tudok javasolni:

1. Írj egy e-mailt Bódi Gusztinak, aztán faggassad.

2. Pest, 3as metró, Klinikák-nál leszállsz, felsétálsz sötétedés után, szólsz a rendőrségen, hogy valaki öngyilkosságot akar elkövetni, és átsétálsz a Szigony utcán egy laptoptáskával....garantáltam elbeszélgethetsz velük róla, elég gyorsan....

3. Könyvtár....internet....

2010. jan. 26. 22:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Sajnos vannak olyan emberek akik, akiknek fogamuk sincs a dolgok hátteréröl és csak dumálnak minden féle hülyeséget rossz indulatbol...(esetünkben rasszizmusbol) Igen is a cigányoknak is vannak hagyományaik, kulturáik. Attol hogy a legalja ilyen az nem jelenti azt hogy mind1ik, föleg a média ezeket nyomja. Jo lenne a kérdésre válaszolni, nem pedig ezzel foglalkozni...Kérdésedre a válasz: Pl:a nőknél sokkal többet ér a szüzzeség mint a magyaroknál.
2010. jan. 26. 22:26
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Utolsó! persze többet ér a szüzesség, ezért szülnek már 12 évesen :D

Amúgy tapasztalataim szerint a cigó lányok és asszonyoknál kötelező a (rózsás)szoknya (leglábbis a hagyománykövetőknél).

Amúgy meg egy tetves banda, örülnék, ha visszahúznának Indiába.

2010. jan. 26. 22:29
 15/22 anonim ***** válasza:
Ugy értettem, hogy a házasság elött semmi szex....az tényleg nem jo dolog hogy ilyen fiatalon szülnek.
2010. jan. 26. 22:31
 16/22 anonim ***** válasza:
73%

Persze hogy van.Minden népnek van.Nekik a lopás, csalás, gyilkolás, élősködés a népszokásuk.Ezt többen is meg tudják erősíteni.

Valami ilyesmi lehet:

"Szopszééö e gécittt ?"

DE aztán ne lepődj meg ha betörnek és kiraknak az út szélére strihelni.

2010. jan. 26. 22:39
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

Kedves kérdező! láttál te már olyan igazi, vérbeli "raj cigányokat"?(ahogy ők nevezik magukat).

2 féle cigány létezik: a mindenkibe belekötő, kötekedő egyéniség, és a nyugodt, tisztelet tudó roma.

Idézet a társadalom ismeret füzetemből:

"Magyarországon a roma kisebbségnél figyelhető meg a szubkultúra jelensége,sajátos szabályok, és törvényszerűségek jellemzik életmódjukat.

A munkanélküliség, és a !!!DEVIÁNS!!! magatartás sokkal nagyobb mértékben jellemzi a romákat, mint hazánk többi polgárait.

-Deviáns viselkedés: Az olyan viselkedési forma, amely eltér az adott társadalomban elfogadott normáltól."

Tudom, ez nem tartozik azismerkedési, udvarlási szokásokhoz, de azért e fölött se hunyjunk szemet.

Egy válaszban láttam: "a nőknél sokkal többet ér a szüzzeség mint a magyaroknál."

Én személyes tapasztalataim szerint pont a cigány lányok azok, akik a disco-ban szexelnek fűvel-fával már 13-14 évesen.(Válaszoló, félre ne értsd, nem kötekedésből szántam:))

2010. jan. 26. 22:50
 18/22 anonim ***** válasza:
87%
Nézzük csak a cigányok Európa szégyenfoltjai. Nem szeretik őket sem az íreknél, se az olaszoknál, se nálunk, mivel képtelenek beilleszkedni a társadalomba. Ahogy néztem inkább saját fajtán belül ismerkednek, legalábbis a csóró réteg. A fuxos cigánynak megvan hozzá a pénze, hogy fehér nőket is szerezhessen. Sajna náluk a pénz, és ez által a hatalom is.
2010. jan. 27. 09:15
 19/22 A kérdező kommentje:
22.26-os válaszadónak köszönöm!
2010. jan. 27. 19:56
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok, ehhez mit hozzá fűzni, én is roma vagyok(de nem látszik meg rajtam, és ha elmondom valakinek, azelőtt mondhatni, h tisztelnek, aztán meg lenéznek, mert tisztességes vagyok, csak van rám egy megnevezés, h " a büdös cigány")hát ez elég szomorú!!!:( , és van kultúránk nekünk is, igen, sajnos vannak olyan cigányok akik teljesen elfajultak, de nekünk nem ez az igazi oldalunk, nekünk is volt egy kultúránk, és még van is, csak nem mindenki használja...de ez csak neveléstől függ, nem mindenki ugyanolyan...:S És ez a sajnálatos dolog, h minden cigányt egyformának néznek, pedig nem lehet minden ember ugyan olyan....Hát van olyan magyar aki sokkal aljasabb, mint a valamelyik roma.

Én nem szégyellem, h cigány vagyok!!!,Sőt büszke vagyok rá!!! Mert ez alapjában egy szép kultúra, de voltak akik elrontották, de ez nem az egész cigányság hibája....:s Hiába "egy büdös cigány" vagyok, akkor is több mindenem van nekem, mint némelyik magyarnak, és lehet, h még az eszem is több..., Van saját lakásom, és jól kereső munkám..., És szégyelljék magukat azok akiknek előítéleteik vannak, mert nem mi választjuk meg, h hova szülessünk.

2010. nov. 5. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!