Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok nektek teccik a tetkó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek teccik a tetkó egy srácon?

Figyelt kérdés

Mer akarok 1et :P Csak nemtom teccik-e a csajoknak. és ha csinálok 1et akk sztetek kellene szólnom előtte a csajomnak, vagy legyen inkáb meglepi? =)

16/F

2010. jan. 26. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hmm... az nem mind1 hogy hova és hogy mekkora lesz

lehet ez visszataszító és vonzó is

15L

2010. jan. 26. 19:12
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik,sőt nekem is van,de előtte sztem szólj neki,mert egyik exem nem szólt s nagyon dühös lettem,miután megláttam h az egész felsőkara tetovált:| Meg jobb ha véleményt kérsz tőle,ha számít h ő mit gondol róla. Am ugy tudtam h csak 18 felett készitenek tetkókat.
2010. jan. 26. 19:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Számomra visszataszító. Előző barátom a nevemet szerette volna a kezére tetováltatni..lebeszéltem róla és nem járt rosszul, mert szakítottunk.:D
2010. jan. 26. 19:14
 4/12 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondta h 18 év alatt is csinál szülői engedéllyel.

Am a combomra akarok vmi állatot farkast kigyót vagy főnixet, még nemtom :P

2010. jan. 26. 19:16
 5/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a combodra ne csináltass, ha mindenféleképpen a lábadra szeretnél, inkább a lábszáradra. A barátnőddel meg mindenféleképpen beszéld meg.
2010. jan. 26. 19:22
 6/12 anonim ***** válasza:
A kígyó az szexi:P Nekem is az van,a nyakamon :)
2010. jan. 26. 19:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem jönne be,de a barátnődnek feltétlenül szólj mielőtt megcsináltatod.:)

15L

2010. jan. 26. 19:24
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen, teTSZik. Az nem tetszik, ha valaki nem tud írni, illetve a barátnőjét csajom-ozza. Mi az a lány basszus, koszos zokni? :D

Amúgy szerintem nem árt, ha szólsz neki, hogy tudjon vigyázni rá. Már hogy ne üsse meg akaratlanul is. Érted...

Én is bejelentettem a barátomnak a második szájpiercingemet, de nem azért csináltattam, mert neki tetszik - főleg, hogy nem tetszik neki. Magam miatt csináltattam, mert nekem tetszik, az vagyok én. Szerintem csak azért, mert "teccik a csajodnak", még ne csináltasd meg. Ha igazán Te vagy, akkor viszont hajrá, és tojd le, hogy kinek nem tetszik. Ha meg a barátnődnek nem, és ezért otthagyna, akkor menjen csak :)

2010. jan. 26. 19:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Bocsi, akkor "tetszik a barátnőmnek" ^^ Amúgy persze, azért csináltatnám meg, mert én akarom, csak attól félek, mi lesz, ha neki nem tetszik?

(A helyesírás-ellenőrző szerint ebben egy hiba sincs XD)

2010. jan. 26. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
a barátom tele van tetkókkal.imádom :x
2010. jan. 26. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!