Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nagy hendikepp, ha egy férfi huszonévesen már őszül és várhatóan 30 éves korára már az "erősen őszül" és a "teljesen az" kategóriák közt lesz?
És "sajnos" nem az a fajta ami után abszolút fehér lesz a haj hanem az a féle amitől ilyen szürkés. Az erdeti hajszín pedig sötét szóval nem sunnyoghatom el mint egy szőke "pölö" akiknél alig lehet észrevenni.
Egyszóval: Ez mennyire rossz, mennyire hendikepp ezzel indulni?
Hajfesték lobbi :D :D :D
Figyelj, ott van a Szellő István, ő konkrétan emiatt vezethet híradót, nem másért. :D
Sok embernek bejöhet ez. :D
Az oszes barnas haj rengeteg nonek bejon, koztuk nekem is:-))Ez nem korfuggo ez minden pasin szexin ( a teljesen osz az nem) es ha megnezed az igazan jo pasik mindig oszulnek egy kicsit:-)))Eszedbe ne jusson festetni, total mazlista vagy:-))
30/N
en oszulo tipus vagyok 20 eves koromtol,mindig tetszettem a csajoknak.
otven folott kezdtem festeni,a fiatal csajok miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!