Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, milyen indíttatásból olvasgatjátok ezt a kategóriát?
Figyelt kérdés
2014. nov. 1. 21:14
11/19 anonim válasza:
Mazochizmus. Mivel nekem nem jut nő, itt lesem, hogy a többieknek van, és megesz a sárga irigység.
12/19 anonim válasza:
Bent van könyvjelzők között.
BTW, csak szimplán vadászok azokra a kérdésekre amiben a "(KÉP)" szó szerepel. ^^
13/19 Láttál már,de mégse :) válasza:
Megszokásból,néha még lehet röhögni is azért.
14/19 anonim válasza:
Az ilyen idióta kérdésekre válaszolok.
15/19 Kisboltos válasza:
Hátha látok olyan kérdést, ami engem is érint.
16/19 anonim válasza:
Ismerkedésről lemondtam. Hobbiból.
17/19 anonim válasza:
Reménykedek hogy összefutok itt egy olyan lánnyal véletlenül, aki:
- elhiszi, hogy nem vagyok perverz és nem hátsó szándékkal beszélgetek vele
- mókás és vicces
- csinos és szép (karcsú és kedves arcú)
- okos és intelligens
- akivel lehet életcélokról beszélgetni
De max csak képcseréig mernék elmenni, bármilyen szimpatikus és szép is, szerintem nem mernék találkozni is. :D
18/19 anonim válasza:
Unalomamban nincs jobb dolgom :/
19/19 Kurtz Bickle válasza:
Érdekelnek az emberek, és a kapcsolatokhoz való hozzáállásuk. Segítek, amiben tudok, olykor kérdezni is fogok.
De lehet, hogy tudat alatt valami más vonzott ide. Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!