Tűz és jég dala: Véreb milyen indíttatásból mondta el Sansá-nak, hogy miért égett meg a feje?
Figyelt kérdés
És utána meg is fenyegette, hogy ne mondja el senkinek. Akkor minek mondta el neki? Nem is ismeri úgy a lányt, hogy elmondjon neki ilyet.2014. okt. 9. 23:23
1/4 anonim válasza:
Talán mert saját magát látta benne, a naivsága miatt. Amikor kisfiú volt, pont ugyanolyan képzetei voltak, mint Sansának. Aztán a testvére belenyomta a fejét a kandallóba. Gondolom a Véreb észhez akarta téríteni, hogy az ábrándjai nem tükrözik a valóságot.
2/4 anonim válasza:
Szerintem is egyrészt azért, amit az első válaszoló írt. Másrészt azért, mert nagyon úgy néz ki,hogy beleszeretett Sansába. Ezt igazolja az is,hogy próbálta megvédeni Joffal szemben, meg mielőtt lelépett felajánlotta Sansának h menjen vele.
3/4 anonim válasza:
Szerintem,mind a 2 elõttem levõ válaszolónak igaza van!
Meg a ,,szerelem" annyiban is igaz,hogy a könyvben a véreb,még meg is csókolja Sansát,mielõtt megkérdezi,hogy vele akar-e menni!
Meg szerintem,a véreb egyfajta ,,rokonlelket" lát a lányban. :D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Én meg arra gondoltam, hogy biztos jólesett végre elmondania valakinek, aki nem fogja visszamondani senki (még ha azért is mert megfenyegette) Csak hát nem igazán néztem volna ki Vérebből, hogy arra lenne szüksége, hogy kiöntse valakinek a lelkét. Ezért furcsállottam. Jók voltak a válaszok :)
2014. okt. 10. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!