Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus. Mit csináljak?
Apukám meghalt 12 éves koromban, de az az igazság, hogy amíg élt addig se éreztem mindig a szeretetét.
Annyira igenyelném az apai törődést, hogy az hihetetlen.Egy ölelést, puszit, hogy megkerdezze mi volt a suliban, védelmet, szeretetet. Nagyon.
És akkor erre jön rá, hogy a nálam 20 évvel idősebbek tetszenek, éppen emiatt. Azt várnám el, hogy akivel együtt leszek az apámként is viselkedjen, vagy legalább bele tudjam képzelni. TUDOM HOGY NEM NORMÁLIS :) most komolyan ezzel lehet valamit kezdeni? 16/L
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, ez elég furán hangzik, de jót nevettem! :D
Aki felháborodik a korkülönbségen,meg le pedofilozza az illetőt az idióta és elmebeteg sznob..Ki tudna ellenállni egy 16 évesnek, akiben tombolnak a hormonok.?
Amikor fiataltól kezdve idősekig verik rájuk a neten literszám..És ez nem perverzió közelsem..persze a prüd lányoknak nincsenek perverziói és nem is tettek még semmi furcsát az életben,és persze a net tele van a szex ezer fajtájával,ami egyik gusztustalanabb mint a másik,de mégis a lányok láthatóan élvezik..És alapból nem felháboritó a dolog, bárki szívesebben k..rogatna egy tizenévest, mint egy 30-60 körüli asszonyt... Aki másképpen gondolja, az kapja be. Úristen mennyi állszent,képmutató,hazug ember van a itt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!