Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szőrös, nagy férfiak tetszenek, apakomplexusra utal?
Persze nem az elhízott kamionsofőr típusra gondolok, hanem minimum 185 centi magas, széles vállú, szőrösebb, szakállas férfiakra.
17L
Akkor én nagyon tetszenék.:D
Az apakomplexus inkább az életkorral függ össze mint a másodlagos nemi jellegek kifejeződésével, szerintem.
Én aztán jó szőrös vagyok, de a legtöbb lányt ez taszítja. :( A csupasz-csiga a menő. Még a hátam is szőrös! Szakállam is volt már, csak levágtam, mert azt sem szeretik. 187 vagyok és mondjuk én nem vagyok épp vékonyka sem. Inkább amolyan "mackós". (azért a kerek dagadék nem igaz rám szerintem, most már)
De ez általában senkinek sem tetszik. :'D Forever alone...
23/F
Az azért sztereotípia, hogy aki szőrös, az nagydarab/magas/szakállas.
Nekem pl. nem szőrös a felsőtestem, se a hátam, csak a mellbimbómból nő szőr, meg a köldökömtől lefelé csík, de a lábaim, fenekem full szőrös, extrém szőrös tökű vagyok, és még a farkamra is nő szőr. És alacsony vagyok és vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!