Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez apakomplexus?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek normális, ha egy közel 40 éves pasiért vagyok oda már 3 éve? :(
Mindig is az idősebbek jöttek be. Engem mondjuk nem zavar,de anyum nem biztos, hogy örülne neki.
Mondjuk jövőre leszek 18, utána már nem szólhat bele.

Én 10 évvel idõsebbel se jönnék össze.
19/L
mindenki mas :)
de en tenyleg mindig az idosebbekert voltam oda :)

Egy apakomplexusos válasza, 18-voltam mikor lett barátom először és ő 36 -volt...
Nagyon, nagyon jó volt....
mára idősebb vagyok, de tartom legalább,a 15-év difit, nekem az kell..

Szerintem ha neked jó ne törődj azzal hogy mit mondanak,de készülj fel hogy véleményezik.
Én 40 vagyok és mindig a fiatalabb csajokért voltam,vagyok oda,ez van.

Játszunk el a gondolattal. Összejöttök. Hogyan tovább? Milyen közös programot szerveztek? Barátok/ismerősök? Miről beszélgettek a nap végén? Te elmeséled, hogy 4es lett a töri dogád, ő meg azt, hogy pl. az értekezleten bejelntették, hogy a közelgő létszámleépítés miatt….
Te buliznál, ő inkább aludna. Ő gyereket akar, te tanulni akarsz még, vagy épp valami karrierszerűt építeni.
Egy dolog a fantázia, és egy dolog a valóság. Ha ott tartasz, hogy anyu mit gondolna, akkor maradj a veled kb. egy idős pasiknál. Az idősebb, nem feltétlenül apád korabelit kell, hogy takarjon…. 20-22 év az nagyon sok, főleg, hogy ilyen fiatal vagy még.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!