Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez apakomplexus?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez apakomplexus?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek normális, ha egy közel 40 éves pasiért vagyok oda már 3 éve? :(

Mindig is az idősebbek jöttek be. Engem mondjuk nem zavar,de anyum nem biztos, hogy örülne neki.

Mondjuk jövőre leszek 18, utána már nem szólhat bele.

2014. júl. 22. 18:09
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Kedves #10-es!

Felenk nem ilyenek a lanyok, pedig nem vagyunk kisvaros :)

Es maskor gondold meg legyszives, hogy milyen stilusban valaszolsz. Nem vagyok kivancsi semmilyen flegmasagra, bunkosagra. Ugy gondolom,hogy normalisan tettem fel egy kerdest.

2014. júl. 24. 12:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Én lépten-nyomon apakomplexusos lányokat találok. Divat lett. Ha egy kicsit nézelődsz ebben a témakörben, biztos vagyok benne, hogy tucatnyi apakomplis lányt találsz.

Ha divat lesz egy "fétis", egyfajta szexuális beállítottság, ember legyen a talpán, aki megállapítja, komoly -e a dolog. Neked kell tudni, a divat hatására, vagy a saját fiatalkori tapasztalataid miatt alakult ki ez a dolog.

Sajnálom, ha megbántottalak a válaszommal, de tény, hogy az apakomplexus most éppen mainstream, egyből arra asszociáltam, hogy te is egy vagy a sok divatmajmok közül.

2014. júl. 24. 12:45
 13/15 anonim ***** válasza:
*divatmajom
2014. júl. 24. 12:49
 14/15 anonim válasza:

Nem hinném, hogy a külvilágnak bármiféle beleszólása lehetne a dologba. Ez a te életed, a te döntésed, ha bevered a fejed, akkor a sajátodat vered be, nem másét.

Anyudnak biztosan lesz véleménye :D

De azért hallgasd meg őt, mégis csak az anyád.

És ha ezzel a férfival érzed biztonságba magad, akkor én sok boldogságot kívánok nektek! :)

2014. júl. 24. 12:50
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom mindkettotoknek. :)
2014. júl. 24. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!