Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez apakomplexus?
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek normális, ha egy közel 40 éves pasiért vagyok oda már 3 éve? :(
Mindig is az idősebbek jöttek be. Engem mondjuk nem zavar,de anyum nem biztos, hogy örülne neki.
Mondjuk jövőre leszek 18, utána már nem szólhat bele.
Kedves #10-es!
Felenk nem ilyenek a lanyok, pedig nem vagyunk kisvaros :)
Es maskor gondold meg legyszives, hogy milyen stilusban valaszolsz. Nem vagyok kivancsi semmilyen flegmasagra, bunkosagra. Ugy gondolom,hogy normalisan tettem fel egy kerdest.
Én lépten-nyomon apakomplexusos lányokat találok. Divat lett. Ha egy kicsit nézelődsz ebben a témakörben, biztos vagyok benne, hogy tucatnyi apakomplis lányt találsz.
Ha divat lesz egy "fétis", egyfajta szexuális beállítottság, ember legyen a talpán, aki megállapítja, komoly -e a dolog. Neked kell tudni, a divat hatására, vagy a saját fiatalkori tapasztalataid miatt alakult ki ez a dolog.
Sajnálom, ha megbántottalak a válaszommal, de tény, hogy az apakomplexus most éppen mainstream, egyből arra asszociáltam, hogy te is egy vagy a sok divatmajmok közül.
Nem hinném, hogy a külvilágnak bármiféle beleszólása lehetne a dologba. Ez a te életed, a te döntésed, ha bevered a fejed, akkor a sajátodat vered be, nem másét.
Anyudnak biztosan lesz véleménye :D
De azért hallgasd meg őt, mégis csak az anyád.
És ha ezzel a férfival érzed biztonságba magad, akkor én sok boldogságot kívánok nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!