Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg neki, hogy azért nem kell a fiúknak, mert igénytelen, és nőietlenül öltözik?
Van egy csaj barátom, aki amúgy egész jól nézhetne ki, de iszonyat módon öltözködik. A barátnői közül (a mi ismerősi körünk) az összes csaj sminkeli magát, magassarkúban jár, divatosak, de nem az a plázacica, hanem az az igazi nőies csajok
Ő meg mindenhova farmerben (ami kb 5-10 éves lehet) meg vmi ronda színű nagymama pulcsiban jön, a cipője is vmi edzőcipő szerű, tiszta pattanás, a szemei néha karikásak stb.. a haja egész szép lehetne de elhanyagolja azt is, ha tanul... és a leggázabb h így jön velünk bulizni
Gondolom ezek után érhető h miért működik köztünk a fiú-lány barátság :D de amúgy jófej csaj, és szép arca lenne. Persze van rajta kis felesleg nem értem azt se miért nem lehet sportolni... de tudja h szép és folyton engem használ lelki szemetesládának hogy miért nem tetszik a fiúknak...... na vajon.
Ja és am. van egy tonna pénze... az apja külföldről küldi neki...
Így mondd el, ahogy leírtad.
Kész.
Vége.
Ennyi.
hát nyisd fel a szemét
kissé finomabban ecseteld neki a gondokat
attól bepöccen szegény
am. egyszer együtt mentünk vásárolni és javasoltam neki ruhákat de bep . ccent hogy azok túl kihívóak. meg r . bancosak :D de a legjobb h a barátnői is elrángatták már, és nekik is azt mondta a ruhájukra h r . bancos :D
pedig sztem teljesen átlagos csajos bulizós ruhákba járnak... nincs ki mindenük csak amennyi kell. csak ők már letettek róla meg rájuk irigy úgyh engem nyaggat mindig.
az előző a 2-esre volt válasz
3: az gáz lesz ntényleg... ezért akarom h most változzon meg :DD
5: nem akarom, hanem engem kérdeznek. csak nemtom finoman elmondani. tök más a dolog sztem
Esetleg valahogyan finoman el kéne terelni ebbe az irányba, de ha nem tetszik neki, akkor ne erőltesd. Magától is eljön majd az az idő, amikor ez megváltozik. Tapasztalatból beszélek, én is ilyen voltam (bár egy fokkal jobb helyzetből indultam), és rádöbbentem, hogy ez nagyon nem jó, és megváltoztam. Hát igazából még folyamatban van, de már nagyon közel járok a célhoz. :D
Szóval mint azt mondtam, a lányok többsége eljut addig a pontig, amikor rájönnek erre, és megváltoznak.
köszi a válaszokat. majd finoman vhogy megpróbálom.
hozzátenném, hogy az egész sztem abból fakad, hogy az anyukája baromi igénytelen, elítél minden ilyen dolgot és a nőiesség apró cseppjére sem tanította meg. fun fact, hogy szegény muter most 40 lehet de mindenki a nagyanyjának nézi :////
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!