Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig a jóra neveltek engem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig a jóra neveltek engem, becsületes, tisztességes férfi lett belőlem, mégis zsákutcának érzem. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Elcsépeltnek tűnhet, de én is egyre inkább úgy veszem észre, hogy nem kell a normális a nőknek. Vagy ha igen, mintha direkt elkerülnének. Az egyik barátom azt tanácsolta, hogy "romoljak el" kicsit, legyek picit lenézőbb velük, de ez egyszerűen nem megy nekem. Mit kellene csinálnom?

2014. nov. 1. 16:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én nőként mondom azt hogy így vagy jó, ahogy vagy. Nagy kincs leszel majd valakinek.
2014. nov. 1. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, ha másnak nem, legalább a szervkereskedőknek
2014. nov. 1. 16:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Nagy kincs leszel majd valakinek.... annak akinek van már 3 fattya mástól, akiket az apjuk le se sz@r. Nevelheted majd más kölykét és használhatod majd más megunt nőjét Akibe - bár lehet egy tünemény - többször beletapostak mint a tengerbe, és az akarva és akaratlanul is rajtad fog lecsapódni a sok elszenvedett sérelme és megaláztatása.
2014. nov. 1. 17:05
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as! Tapasztalat?
2014. nov. 1. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:
A 13-as jól mondja. Általában a nők csak akkor eszmélnek, mikor már késő, és a trógerek gyerekeit neveltetik fel egy normális férfival.
2014. nov. 1. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!