Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm orál után lenyeli, abból lehet valami gond? értelmes hozzászólásokat kérlek.
gyomron keresztüli terhesség? :O
akkor én minden nagy dolognál szülök a wc-n? oO :D
Pearl: bocs, de mitől lenne jótékony hatással a nő szervezetére az, hogy megeszi? :D :D
Az ondó tartalmaz:
1.:spermium: ez miért lenne egészséges?
2.:glükóz, hogy a spermiumok életképesek maradjanak- ennyi erővel ettől még akkor el is hízik a nő XD
Én úgy hallottam, h ha félremegy, tehát roma útra téved, akkor romagyerek lehet belőle, szóval vigyázzon a kiscsaj sztem. Ez most komoly, bár, ha roma vagy, akkor nem vészes, de így lehet, h azt fogod hinni, h megcsalt, pedig csak roma útra ment, s útközben megtalálta a petefészket, mert ugyebár odamegy, ha félrenyel az ember, s ott pedig megtapad.
Nekem így mesélte egy orvos, szóval igaz lehet.
C-vitamint, kalciumot, klórt, koleszterint, citromsavat, kreatint, fruktózt, tejsavat, magnéziumot, nitrogént, foszfort, káliumot, nátriumot, B12-vitamint és cinket is tartalmaz.
Továbbá az ondó több mint ötvenféle vegyületet tartalmaz, köztük hormonokat, neurotranszmittereket (idegingerület-átvivő anyagokat), endorfinokat ("boldogsághormonokat") és immunszupresszánsokat. E vegyületek közül talán a leginkább figyelemreméltó az ondóban lévő hangulatjavító anyagok sokasága. E szorongásoldók közé tartozik a kortizol (feszültségoldó), az ösztron (hangulatjavító), a prolaktin (természetes antidepresszáns), az oxitocin (szintén hangulatjavító), a tirotropin felszabadító hormon (szintén antidepresszáns), a melatonin (alváskiváltó anyag) és a szerotonin (talán a legismertebb antidepresszáns hatású neurotranszmitter).
Szájon át nincs megtermékenyülés, ott a gyomor és gyomorsav, nincs spermium amely túlélné. Da ha mégis (esélytelen), megy tovább a belekbe, 37 °C -on két órát élnek a spermiumok, szóval az utazás végére garantáltan hulla mindegyik, de ha mégis túlélné valamelyik (esélytelen), akkor a vastagbélben végzi a mérgek között. Ám ha túlélné egy-kettő (esélytelen), akkor megy a széklettel világgá. Ám ha valami megmagyarázhatatlan sci-fi útján mégis bekerülne a vaginába a szerencsétlen spermium, még mindig oda kellene érnie a petesejthez és meg is kellene azt termékenyítenie, amire többszörösen sincs esélye önerőből (tehát ejakulációs kezdősebesség és az ondó többi összetevőjének segítsége nélkül). Ám ha mégis, az a gyermek ki fogja rúgni az anyja hasát születés helyett, és első dolga lesz agyonverni Chuck Norrist és a teljes NHL-mezőnyt, vagy ilyesmi. Értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!