Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akasztja ki a nőket az, ha egy pasi az egész testén (karon és lábon is) szőrteleníti magát időnként? Ezért dobnátok?
Lehet alapja, mert én meg kerülöm a nemi szőrzettel rendelkező nőket. Mármint ezt nem lehet tudni, de egyszer előfordult hogy egy egyéjszakás ez miatt nem lett egy éjszakás, levettem a bugyiját és hát... elment a kedvem. Neki is, kaptam is érte egy pofont... de hát, most kérdeztem volna rá?
Én megértem ezen alapon hogyha egy nő elkerül egy csupasz pasit. Mondjuk a nemi tájékon seggemen csupasz vagyok. Maximum 1 cm-esre ha hagyom megnőni.
Ezen kivül arcon se nagyon van szőr, mert borotválkozok, de ott már annyira szörösödöm, hogy pár óra alatt látható a borosta megint.
A baratom idonkent borotvalja a labat, kezet megse transzexualis.... illetve b..zis... raadasul nem is 18 eves, akiknel ez nagy divat lett, hanem 30....
Amit rendszeresen borotval es en el is varom a fiuktol, a honaljat, es a altajek legyen rendbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!