Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti mennyi sminket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti mennyi sminket viselnétek el a párotokon?

Figyelt kérdés
Egyáltalán "engednétek", hogy sminkelje magát a barátnőtök? :)
2014. okt. 31. 13:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Úristen.azért nem alltok szóba egy nővel mert a sminkje túl erős vagy egyedi?A smink semmit nem jelent,lehet az erős smink mögött teljessen normális nő lapul,akiknek ismerték meg mert eleve olyannak gondoltok!Sajnos a magyar ember ilyen!Első látásra ítél és itélkezik!
2014. okt. 31. 15:31
 22/26 anonim ***** válasza:

Még annyit hogy valamelyest pont miattunk,ffiak miatt sminkelve magukat a nők,én tuti nem ordítanám azért le a párom fejét mert kisminkeli magat!

Azért mert egy nő kisminkelve megy munkahelyre ide-oda közben van párja,mindjárt az van mondva hogy vmi másik ffi miatt sminkelve ki magát,ez megint olyan buta felfogás,ezt ffikent mondom,hogy butaság!11-es, 21-es is én voltam!

2014. okt. 31. 15:51
 23/26 anonim ***** válasza:

23/F vagyok, szóval nem vén tata. :D De ettől még nem feltétlen kell osztom a véleményed. Amúgy nem azért taszít, mert "ilyen vagy olyan" vagy tőle, hanem mert undorítónak találom. És igen, MŰ. Úgy nőttem fel, hogy a nővérem állandóan sminkelt, sehová sem ment ki smink nélkül. Annyira nem képes felvállalni magát, hogy anélkül menjen az utcára. Egy álarc mögé bújik. Anyámtól sosem láttam ezt. Talán ha életemben egyszer láttam kisminkelve. A kettő elég erős ellentét, nem? Mégis látva a kettőt azt kell mondanom, hogy a sminkes oldalt találom taszítónak... talán pont azért, mert mert felém azt sugallja, hogy az illető nő nincs megelégedve magával alapjáraton és így kompenzál. Amiről lássuk be, gyakran valóban így van. Másrészt undorodom a gondolattól, hogy egy kicicomázott valakit simogassak, vagy csókoljak meg... fél méteren belül már az is feltűnik, ha alapozó van rajta. Egy kevéske szemceruza még belefér nekem, de igazából egy komoly sminktől hányom kell.

Bocsi ha sért, akkor is így van.

Szerintem ha valaki szép, akkor nem szorul krémekre, festékekre stb. Ha meg nem az, akkor amint lemossa, úgyis kiderül.

(Látom valaki szépen le is pontozgatott a véleményemért. Ez van, akkor is vállalom.)

2014. okt. 31. 15:52
 24/26 A kérdező kommentje:

Hú, nem gondoltam hogy itt ilyen vita lesz ebből. :)

Mindenkinek megvan a saját véleménye, kár ezen veszekedni, úgyse lehet meggyőzni a másikat a saját igazatokról.

2014. okt. 31. 16:02
 25/26 PearlDiver ***** válasza:
#21 ha rám reagáltál, akkor félreértettél, nem a szóba állásról beszéltem hanem az összeállásról.
2014. okt. 31. 16:09
 26/26 anonim ***** válasza:

22 eves vagyok, erosen sminkelek altalaban, es nem kerek engedélyt. Egyébiránt a párom akkor is szeret, ha 'ki vagyok vakolva', meg akkor is, ha nem, nem gondolom, hogy az alapjan kell megítélni barkit, hogy 1vagy 2 réteg festek van az arcán. Aki meg 'undoritonak' titulálja azokat a nőket, akik szeretnek csinosan, igényesen (!!)kinézni, de ne adj isten, nem topmodellkent, de meg csak nem is atlagoskent bujtak ki az anyjukbol, annak üzenem, hogy költözzön masik bolygóra, vagy legalabbis ne hangoztassa a butasagait, mert felháborító.

De akkor itt megjegyzem: Szerintem az az undorító, hogy barmilyen kulsosegrol Ennyit kell temazni. Mindenki ugy nez ki, ahogy tud, es akar. Sajat elet, sajat döntése. Eleg sokan vagyunk nok, ilyenek is, olyanok is, lehet válogatni.

2014. okt. 31. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!