Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mennyi sminket viselnétek el a párotokon?
"Nem hazugság. Épp csak egy más réteget vonzol azzal, ha ki vagy vakolva: a nyomulós, macho rétegnek tetszik, ha ki vagy vakolva, mert azt vetíted felé, hogy tetszeni akarsz a férfiaknak." - Baromság, a csendes, visszahúzódó srácnak is kocsányon lógnak a szemi ilyenkor.
"Szóval nincs itt hazugság, csak más réteg válaszolt." - Létezik ízléses smink, itt mégis úgy nyilatkoznak róla mintha a legundorítóbb dolog lenne a világon.
"Én pl egy kivakolt nőt meg sem szólítanék. Egyébiránt nagyon is észre lehet venni már az alapozót is. Hányom kell tőle." - Gusztus dolga.
És félreértés ne essék én kenek magamra kg "vakolatot" alapozót pl az életbe nem használtam. Amit én nem bírok, hogy ismerőseimen meg másokon is azt látom, hogy fúj műköröm (bár ezt megértem) fúj körömlakk, meg smink de olyan lányok után forognak meg csorgatják a nyálukat akik pont ilyeneket viselnek.
érdekes, hogy mennyien leszavazták a sminket, közben szerintem a többségük olyan lányokra csorgatja a nyálát, akik szintén ki vannak festve. maximum nem látják, mert ügyesen csinálják és a pasiknak nincs szeme az ilyesmihez.
én értem, hogy a kilónyi alapozó meg a póklábpilla taszító, de egy normális, visszafogott sminkkel mi a baj? azzal hazudok a világnak, hogy teszek egy réteg festéket a szempilláimra meg esetleg egy kis korrektort a szemem alá? ó én rohadt hazudós gci, biztos szar ember vagyok!
Hát tőlem ilyet nem látsz. A hétköznapi, vagy másoknak akár nem tetsző nők gyakrabban tetszenek meg, mint a kivakolt, kicicomázottak. Nem minden ember képmutató.
Alapból taszít annyira, hogy nem tartom vonzónak és sose kezdeményeznék olyan nőnél.
#12 azzal mi a baj, ha egészséges keretek között(!!) egy nő tetszeni akar a férfiaknak? a nőknek ez (is) a dolguk, nem ettől lesznek ócskák vagy buta libák. nem arról beszélek, amikor valakinek csak ezen jár az agya, de egy normális nő szeret jól kinézni, csinos lenni, szereti, ha tetszik az embereknek. hol itt a probléma?
akkor ennyi erővel járjon mindenki zsákban, ne hordjon szép ruhákat se, mert biztos csak tetszeni akar a férfiaknak és az milyen gusztustalan dolog már. hidd el, a magasabb pozícióban dolgozó, intelligens, művelt nők is festik magukat és ők nem a morrisons igénytelen férfiközönségét vonzzák.
gondolom az itt fujjolók lennének leginkább felháborodva, ha a barátnőjük a természetesség és őszinteség nevében meghagyná a lábszőrét meg a hónaljszőrét. tisztelet a kivételnek. annyira álszent itt mindenki. mondjuk nekem személy szerint nem fáj, amúgyse kéne olyan pasi, aki azért tart butának meg hazugnak meg ki tudja minek, mert alapozót merek használni tejóég. nem látjátok, hogy ez mennyire abszurd?!
De az nem abszurd, hogy Te fel vagy háborodva azon, hogy nem kéne mondjuk nekem sminkelős nő, mert NEM TETSZIK, akármilyen okból is van a nemtetszés? Ahogy neked szíved joga olyan férfit választani, aki tetszik, én is választhatok természetes nőt és semmi jogod ezt az elvárást abszurdnak titulálni, csak mert sérti az önérzeted valami oknál fogva.
Nekem akkor sem kell agyonvakolt maca. Undorító. Nem tetszik. Taszít. Zavar. Ezen mit nem lehet megérteni? Visszataszító. Nem látom tőle szebbnek, sőt...
Amúgy én nem siránkozok a szőrzet miatt sem. Ezt is csak magadtól gondoltad oda. Szó sem volt róla.
Van aki igen. Én nem. Ennyi.
Tessék elhinni: van akinek a természetesség a vonzó és nem a mű, a cicomázott. És van akit TASZÍT.
persze hogy jogod van hozzá, hogy visszataszítónak találd. nem érdekel, mi tetszik neked és mi nem, nyilván nem egymást keressük.
ami viszont SÉRT, az az, hogy szerinted én egy szempillaspriáltól meg egy kis alapozótól 'agyonvakolt maca' meg 'műnő' vagyok. SÉRT, mert ezekkel a jelzőkkel engem lealacsonyítasz, holott a közelében sem vagyok az úgynevezett műnők csoportjának. mert nem ennyitől lesz valaki mű vagy nem mű. de igazából tökmindegy, gondolom úgyis idősebb vagy minimum egy tizessel nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!