Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti hogy viselnétek, ha a párotok feltenne egy ilyen kérdést? Zavarna?
Felmerült ez a kérdés a kapcsolatunk elején és megmondtam neki, hogy abortuszellenes vagyok, mert gyilkosságnak tartom.
Megtettünk mindent, hogy ne csússzon be véletlenül egy gyerek, így született két tervezett és várt gyerekünk. De ha valami gikszer következtében terhes lettem volna, megtartottuk volna.
Én biztos visszakérdeztem volna....ha úgy alakul felhúznád azt a rohadt gumit?
Elvégre egy abortusz nem olyan dolog, hogy "leugrok a boltba egy tejért"
Vagy mondtam volna neki, "nem,nem vállalom, úgyhogy kapd össze magad"
Az szerintem pozitív dolog, hogy egyáltalán szóba kerül, hogy "mi lenne ha". Sok kapcsolatban erről szó sem esik, aztán megy a hiszti meg a huzavona, ha besikerül.
Viszont maga a stílus nagyon bántana, de neked kell ismerned annyira a párod, hogy tudd, mit akart a kérdéssel kifejezni.
1. Ha összejön, vetesd el, mert én nem akarok gyereket. De ha úgyis benne vagy az abortuszban, akkor nem gáz, ha véletlen besikerül, majd megoldod.
2. Nem szeretnék még babát. Ha te abortuszellenes vagy, akkor mondd meg mindenképp, mert akkor védekezek esetleg annak ellenére is, hogy te szedsz gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!