Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy köszönjek neki?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel már 3 éve nem találkoztam. Előtte is csak oszt társak voltunk, csak néha beszélgettünk. Nemsokára találkozóm lesz vele (nem randi, inkább csak egy baráti beszélgetés). Amikor találkozok vele, hogyan köszönjek, hogy ne értse félre.
2010. jan. 26. 13:54
 1/9 anonim ***** válasza:
szia!
2010. jan. 26. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:

háth ha baráti ak szia helo

ha többet akarsz puszild meg és ugyanúgy szia helo

szép napot

szia cica

helo baby

heloka de rég láttalak

van egy csomó köszönés sztd melyik illik rá

..

2010. jan. 26. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezeket mindenképpen kerüld: "Szia jössz dugni?", "Szia, csókolj meg!", "Szia, úgy vágytam már a testedre!"
2010. jan. 26. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy köszönsz hogy "sich heil" vagy úgy hogy "éljen Lenin elvtárs", na azt biztosan félreérti.

Próbáld meg a bonyolultabb dolgokat, pl. "szia", "hali", "hello", "halihó". Ha elég furfangos és kreatív vagy, még olyan fifikás fumányokat is belefűzhetsz, hogy "kösz hogy eljöttél, hogy vagy?" vagy hogy "de rég láttalak, nem változtál"

Ha meg nem randi, ha nem mondod neki rögtön először, hogy "de dögös ez a felső, jól mutatna a szobám padlóján" akkor lehet, hogy nem gondolja randinak.

2010. jan. 26. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a "dögös felső" beszólás. Engem biztos levenne a lábamról, pedig nem könnyű ám!:D

Szerintem a legjobb: Szia! Rég találkoztunk! Örülök, hogy eljöttél. Jól nézel ki, semmit sem változtál."

Ha meg bejön a csaj, mehet a dögös felső!:D De csak természetesen!:)

2010. jan. 26. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Isten hozta Sztálin elvtárs!!!
2010. jan. 26. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:

XD

Vagy Isten óvja a királynőt!

2010. jan. 26. 14:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó Napot te alávaló asszonynép! xdxd
2010. jan. 26. 14:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Itt van az anyag, mind a két kiló. Nem kevert, tiszta. Ukrán nepperektől. Hoztad a szajrét?

Értékelni fogja.

2010. jan. 26. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!