Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Állítólag a felnőttkor 18 évesen, egyes országokban 21 évesen kezdődik. Akkor még bőven űzik az ipart.
3/9 anonim válasza:
Nem! Soha! Kizárt! Lehetetlen! Semmiképp! A-A! Esélytelen! Sohasem!
4/9 anonim válasza:
Ja!
Normális ribik lesznek. Nem tinik
5/9 anonim válasza:
Ja... Utána nagy ribaņcok lesznek, nem kis ribaņcok. Ennyi a különbség.
6/9 anonim válasza:
Mindenki valtozik, en is amikor 14-17 eves voltam eljartam bulizni, joparszor berugtam, 1x szerintem alkoholmergezesem lett, es cigiztem. A fiukrol ne is beszeljek, ossze-vissza ismerkedtem mindenkivel. 18 eves koromtol alig ittam, mar alig cigiztem es elkezdtem jarni egy fiuval, bulizni meg alig jartam. Most 20 evesen meg nagyon visszafogott vagyok, bulizni egyaltalan nem jarok, inkabb eljarok konditerembe, uszni, szinhazba. Igaz most vagyok eletem 2. kapcsolataban, de ha ennek vege, akkor egyaltalan nem fogok bulizni sem jarni, sehova. Ugyhogy orult sokat lehet valtozni.
7/9 viktory11 válasza:
a tini ri....ncokból lesznek a felnőtt ku...k
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem, csak jobban tudják titkolni, mert megfontoltabban cselekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!