Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a Szerelem, Szex kategóriával, ha bevezetik az "Internetadót"?
Olvastátok, hogy visszavonták?
Egyébként igaza van az 5-ösnek. Olyan dolog miatt ment a tüntetés, ami még meg sem történt, és még csak nem is mondta senki, hogy úgy lesz. Ezen az alapon folyamatosan lehetne tüntetni, mert holnap biztosan kitalálnak valamit, amit már most mindenképpen meg kell akadályoznunk.
Nem hinném,hogy bármit változott volna ez a kategória,meg a GYK, ha lett volna adó. Szerencséjük,hogy nem vezették be, föl bírták fogni azzal az értetlen tolvaj agyukkal,hogy NEM AKARJA SENKI! Egyébként egy hazug, pénzéhes,tolvaj banda, szerettek volna még pluszba pénzt stadionfejlesztésre....
Egyébként kedves 5-ös, szerintem te dőltél be a kormány hazugságainak! Szerinted a szolgáltatók nem ruházták volna át a fogyasztókra más módon?? Hiába, te is egy tudatlan,agymosott birka vagy....
Költőnő, ezt most nem tudtam értelmezni.
Viszont egy vicc jutott eszembe a témáról:
Egy apa pofon csapja a fiát. A fiú meglepve kérdezi:
- Apám, ezt miért kaptam? Nem csináltam semmit.
- Majd fogsz, fiam!
Még nem csináltak semmit, ami nekünk pénzbe kerül, és állítják, hogy nem is fognak, és ezt a szolgáltatóknak is meg fogják tiltani. Ha mégis emelnek, akkor majd lehet zavarogni. Elvileg megbíztunk bennük, amikor újraválasztottuk őket, és itt a -tuk nem feltétlenül téged jelent, hanem a többséget.
én ugyan nem választottam meg őket...
Tudod én hiszek a megelőzésben.
Ez kb olyan, mint a védekezés, h ne ess teherbe. Mindent megteszel, h ne történjen meg, mert utána már verheted a fejed a falba :(
Most ha pasi vagy, ez nyilván nem teljes mértékben értelmezhető rád, de remélem érted a lényegét.
Ez a nem háríthatják át dolog meg... Láttuk már korábban bankadó, stb. Kérlek szépen ne hidd már el, h egy cég, aki X profithoz van szokva, az lemond ennek az összegnek akárcsak a töredékéről is, csak mert azt mondják nekik... Ha lefektetik h így nem lehet emelni, majd emelnek máshogy. Elvégre olyan jogi hátterük van, h úgyis ki tudják matekolni h emeljenek, h ne üssék meg a bokájukat, de a profit is ugyanannyi maradjon.
Nem terhelik át. Na persze.
Sztem így is eleget fizetünk mindenért. Én már nagyon nem szeretnék többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!