Befogják vezetni az internetadót? Hogy ha bevezetik akkor mi lesz?
Nagy bajok.
Ki a fene fog fizetni az internet fix havidíjának kétszeresét, esetleg tripláját függően attól, hány gigát netezel.
Ezzel a fidesz KORLÁTOZZA A SZABAD INFORMÁCIÓÁRAMLÁST, törekedvén arra, hogy CSAK AZT HALLGASSUK, amit a fidesz mond...
A hazugságot akarják beléd tömni, és NEM ENGEDIK, HOGY MEGTUDD, MI AZ IGAZSÁG!!!
Mit fogsz csak látni, hogy hány és hány stadion épül, mennyi támogatást kapnak a zsaruk, a pedagógusok, , meg hogy mennyi lóvét kap a foci.
Hogy hány család éhazik és hány kilakoltatás zajlik, na azt a büdös életbe nem fogod látni a TV-ben, amit az agymosott fideszes TV mutat neked.
Erről van szó.
Ja, hogy mi lesz MÉG?
Hát amit említettem, RENGETEG LÓVÉT KAP A RENDŐRSÉG...
25-30%-kal emelik bérüket.
Be.
Nem lesz semmi.
Utána jön a fényadó, levegőadó, fingadó.
Jaaaaa, azt is hozzá tenném, hogy az internet is már a REZSI RÉSZE, melyet napi szinten használsz, ezzel tartod a kapcsolatot ismerőseiddel, zenéket töltesz le stb...
Ezt CSÖKKENTENI ILLENE, ÉS NEM MEGADÓZTATNI...
De akkor kérdem én...
HOL ITT A REZSICSÖKKENTÉS?
Megmondom neked, drága barátom, SEHOL!!
A "HÍRADÓT" elfelejtetted az adónemek közzé tenni :D
Ezt a sajtókra kéne hárítani :D
Érted? :D
1-es. Tévedsz, mert a rendőrség NEM kap semmit. Ahány Fideszes, mind mást mond, hogy mire akarják költeni a pénzt.
Sőt! Olvastam már azt is, hogy ebből fejlesztik az internethálózatot!
Jah :D
Rádiókra kivetik a rádióadót, focimeccsekre a rangadót, a rendőrökre a riadót.
fiataloknak a maradó
braziloknál maradó-na
csekkeknél meg feladó
házaknál meg eladó
"Hogy hány család éhazik és hány kilakoltatás zajlik, na azt a büdös életbe nem fogod látni a TV-ben"
Ezt az RTL Klub Házon kívül c. műsorában nagyon jól szokták szemléltetni. Ez az egyetlen amit nézni szoktam az RTL-en ( meg néha a híradót, mert a TV-ben talán az RTL híradó a leghitelesebb ).
Persze már tett is kísérletet a kormány az RTL elzavarására ( reklámadó ).
Cseszett nagy hazugság, hogy a nethálózatot fejlesztik ebből a pénzből...
Fizetjük pl a TB-t, és ebből elvileg fejlődnie kellene, színvonalasabbá kéne tenni az egészségügyi szolgáltatást...
Hát nem történt semmi!
Egyre több orvos MENEKÜL KI KÜLFÖLDRE, mert az ígéretekkel ellentétben semmivel sem nőtt a bérük, az EÜ romokban hever, kórházi ágyakat szüntetnek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!