Ha bevezetik az internetadót, akkor a szolgáltatók korlátozhatják az eredetileg korlátlan internetet?
nem vezetik be, és az UPC -nél pl. most se krolátlan.
Ha három egymást követő hónap átlagos havi adatforgalma több mint 300GB akkor drasztikusan csökenthetik a sávszélességed.
(eddig mondjuk csak pár megszállott torentező érte ezt el)
"Annyit töltök le amennyit csak akarok." vagy amíg nem haladod meg az átlagos 300GB -ot...
32. old: 5.2.1.1 Extrém használat
nem akarok egy szolgáltatót se védeni mert mind megéri a pénzét, de voltam a t-home-nál (sajna nem volt más) 10 évig és mellettük szóljon hogy sose korlátozták a sávszélt bármennyit töltöttem le, -pedig én aztán leszedtem az egész internetet-, volt olyan hogy havi >1TB, hónapokon keresztül, náluk is megvolt/van ez a korlátozási ÁSZF pont de nem alkalmazták sose, -legalábbis nálunk-.
Most helyi kábelnet-m van (bérházi) 8000ft 1Gbs fix ip és majdnem full duplex, itt ugyan mennyi lenne a max adat letöltés amikor percenként lejön majd 8 giga?
"a kormány azt hiszi, hogy az emberek teljesen hülyék"
És milyen jól hiszi, ezt bizonyítja a még mindig kétharmados támogatottság. Minden nép azt kapja, amit megérdemel, illetve amit kiharcol magának.
(nincs 2/3, a lakoság több mint fele nem szavazott, gondolom már egyik bűnszervezetnek se hittek, és fogalmuk se volt hogy most melyik maffia csoportra szavazzon.
Csak 27% szavazott rá, ami nem 2/3 de még 1/3 sincs.
Én mint mindig arra szavaztam akiről még nem hallottam, nem ismertem, mert az még nem hazudott nekem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!