Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetlen egy boldog percért, miért kell annyit várni?
Figyelt kérdés
Miért kell a te ablakodnál orák hosszat várni??
Az orgona fa vigárgzását busan nénem...mánsak jutnak boldog évek én meg csak egy percet kértem,amit egyszer megálmodtm régen:((
2014. okt. 30. 16:15
1/7 anonim válasza:
Hajaj! Csak nem egy plátói szerelem?
4/7 anonim válasza:
Gyere sírj a vállamon, megnyugszol, tudom!
5/7 A kérdező kommentje:
Én irtam
2014. okt. 30. 16:20
6/7 anonim válasza:
Azt hittem, ez egy Szécsi Pál-dal.:D
Ha jól értem, azon búsong a költő, hogy mennyit kell kepeszteni egy nőnél egy egyperces orgazmus miatt. Inkább verd ki a farkad, és menjél tanulni.
7/7 A kérdező kommentje:
Folytatás...
Egyetlen egy boldog percért jajjj,de megszenvedtem.
Te miattad mindörökké,boldogtalan lettem.
Mégis az a boldog percet,százszor visszasirom...ha mégegyszer megcsokolnál,ha még egyszer enyém volnál,én nem bánnám,ha megásnák a sirom.
Én irtam a szerelmemnek!!
2014. okt. 30. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!