Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak, ha egy férfihoz soha életében egyetlen nő sem vonzódott?
az már hatalmas ok lehet..
-meleg
-nagyooon ronda
-iszonyat bunkó
-alkoholista,drogos..
bár nem igen tudom elképzelni,max ha ő is kerülte a nőket és elzárva élt egész életében :)
6-os vagyok, bocsi, félreolvastam... :$
Önbizalom hiányos, nem elég nyitott, nem veszi észre melyik nő nyitott rá, keveset vagy rossz nőknél próbálkozik, nem elég önálló, kisfiús.
Hidd el, igenis vonzódnak hozzád! A kinézeted, vagy a viselkedésed, esetleg a kettő ötvözete vonzóvá tehet, ha hagyod hogy megismerjenek. Jelenleg vonzódom egy sráchoz, akiről azt állítja a környezetem, hogy nála csúnyábbat nehéz lenne találni. Ami igaz is, de mégis van benne valami figyelemreméltó.
Fel a fejjel, a csajszi talán nem tudatta még veled, hogy bejössz neki. Nézz körül, csak pozitívan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!