Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek annak, ha egy férfihoz soha életében egyetlen nő sem vonzódott?

Figyelt kérdés
Minden lehetséges okot kérek szépen felsorolni, ami csak eszetekbe jut.
2014. szept. 26. 12:02
 1/9 anonim ***** válasza:
91%

az már hatalmas ok lehet..

-meleg

-nagyooon ronda

-iszonyat bunkó

-alkoholista,drogos..

bár nem igen tudom elképzelni,max ha ő is kerülte a nőket és elzárva élt egész életében :)

2014. szept. 26. 12:05
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Vagy egyszerűen annyira önbizalomhiányban szenved, hogy állandóan csak kesereg. Ez semmiképp sem vonzó. Lehet, hogy nem egy macsó külsőre, de ha nem fogadja el magát, akkor egyszerűen nem lesz olyan a kisugárzása, hogy egy nő vonzónak találja.
2014. szept. 26. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Kifejezetten csúnya, vagy valami testi hibája van, semmi fellépése, férfias magatartása nincs, ami miatt a nők férfiként nézhetnének rá. Nagy vonalakban ennyi szerintem.
2014. szept. 26. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Ronda, bunkó, büdös, magas a hangja, nőies a kisugárzása, és még sorolhatnám.
2014. szept. 26. 12:30
 5/9 fahéjas Alien ***** válasza:
A legnagyobb ok az nem más, mint saját maga.
2014. szept. 26. 12:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Meleg. Rossz kapcsolat az anyjával. Felkeresnék egy pszichológust.
2014. szept. 28. 20:36
 7/9 anonim ***** válasza:

6-os vagyok, bocsi, félreolvastam... :$

Önbizalom hiányos, nem elég nyitott, nem veszi észre melyik nő nyitott rá, keveset vagy rossz nőknél próbálkozik, nem elég önálló, kisfiús.

2014. szept. 28. 20:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Hidd el, igenis vonzódnak hozzád! A kinézeted, vagy a viselkedésed, esetleg a kettő ötvözete vonzóvá tehet, ha hagyod hogy megismerjenek. Jelenleg vonzódom egy sráchoz, akiről azt állítja a környezetem, hogy nála csúnyábbat nehéz lenne találni. Ami igaz is, de mégis van benne valami figyelemreméltó.

Fel a fejjel, a csajszi talán nem tudatta még veled, hogy bejössz neki. Nézz körül, csak pozitívan! :)

2014. szept. 28. 21:35
 9/9 poiu ***** válasza:
Büdös...
2014. szept. 28. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!