Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vesz észre/néz meg egyetlen lány sem, hogyan lehet barátnőm?
Soha nem kaptam jelet senkitől,hogy tetszek neki és próbálkozhatok,nem vesznek észre a lányok,mintha nem is léteznék.Se szemezés,se mosoly,semmi.Több fiútól hallottam,hogy úgy ismerkedtek meg a barátnőjükkel,hogy az kinézte őket magának és mosolygott,biztatta őket,hogy szabad a pálya.Velem ilyen soha nem történt,mintha minden lány szándékosan levegőnek nézne,direkt elfordulna...ezek szerint csúnya vagyok,pedig nem tartom magam annak,nincs csúnya arcom,a testalkatom hagy kívánnivalókat maga után,kondizással lettem 86kg 188cm-hez,de szeretnék tovább izmosodni,mert ez még vékony szerintem.
szóval mi legyen így?örökre egyedül maradok?mert ha jel nélkül megyek oda,úgyis jön az elutasítás,hogy van barátja,nem jövök be neki stb.
Lehet, hogy a kisugárzásoddal van a baj, nem lehet, hogy folyton komor vagy esetleg, netán túlságosan megbámulod őket, van aki ez is zavar... Vagy az öltözködésed nem nyerő, esetleg egy-két jellemvonásod... Nehéz ezt így megmondani. Küldesz képet? :)
Egyébként előbb-utóbb biztos, hogy fogsz találni! Akkor, amikor nem számítasz rá:)
Akinek helyes arca van azt a lányok megnézik, bárhol, bármikor.
Sajnos csúnya vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!