Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem unjátok már ezt a 'csonttal csak a kutyák játszanak' szöveget?
nem furcsa, hogy általában az aránytalanul elhízott, százkilós hájamőba nők próbálnak ezzel takarózni? mert az odáig oké, hogy ízlések és pofonok, nem mindenkinek a modellalkat jön be, ezzel nincs is semmi baj. de a férfiak a 'van mit fogni' alatt nem az orbitális hordóhasat, a derék-körméretű felkart meg a hurkás, tömzsi nyakat értik, hanem leginkább a melleket, feneket, esetleg combokat.
konkrétan arra gondolok, hogy egy ismerősöm megosztotta ezt a képet facebookon: [link] ami oké, elhiszem, hogy a képen látható nő vonzó és valaki kifejezetten erre gerjed. viszont a nő, aki megosztotta inkább valahogy így néz ki: [link]
persze a kép alá egyből jött a többi hájamőba osztani az észt meg az ostoba közhelyeket, hogy mit szeretnek az igazi férfiak meg mit kell a csontokkal csinálni stb. miért van az, hogy mindig csak a gusztustalanul elhízott (értsd: nem olyan, mint az első belinkelt képen), cseppet sem vonzó nők jönnek ezzel a szöveggel? ők tényleg elhiszik, hogy egy százkilós gömböc nagyobb hassal, mint mellel, ugyanaz a kategória, mint a formás, teltebb, de arányos (!) női alkat?
Van egy játék, ami a szexuális vonzerő növeléséről szól.
Vannak javíthatatlan dolgok (pl. magasság, haj), vannak nehezen javítható dolgok (elhízás, mellméret, izmosság, szemszín) és vannak közepes nehezen javítható dolgok (öltözködés, beszédmód, stb.).
Ebben a játékban mindenki részt vesz. Az, aki úgy dönt, hogy nem vesz részt benne, az is részt vesz. És veszít.
Nyilván, aki valamilyen nehezen leküzdhető hátránnyal szenved, az mindenféle baromságot kitalál, hogy "ne úgy legyen". És így imaszerűen mantrázza, hogy "nem fontos a külső", meg "nem az öltözködés számít", meg "fujj ezek a nagy mellek, hogy kirakja őket".
A valósággal ezek az emberek is tisztában vannak, ne aggódj.
az arányos női test 90-60-90 ezt irják sok hejen én hozzétennem meg a kosár méretét "C" esetleg "D"
de amikor már növekvö sorrendbe van és
100 tól indul és a kosárból kifojik az már undorító és ugy fojtatódik hogy 120-130
na itt van végem
elhányom magam
inkább lovagoljon rajtam egy csontváz mint ez,
bár csúnyán vékony nőt még nem láttam tized század annyit se mint hájasokat, elhizottakat, mert abból van a legtöbb
A valóság az, hogy a kutyák jobban szeretik a nagy, zsíros húst, mint a csontot, én már csak tudom, van kutyám. :) Mellesleg ilyen gondolatmenettel, miszerint a vékony nők=csontok, akkor kövér nők=disznók(?) mondjuk? És akkor a disznókat meg levágják a hentesek? Ugyan már!
Én azt figyeltem meg, hogy ha egy nő elégedett magával, békében él magával, megvan a lelki harmóniája, akkor nincs szüksége folyton bizonygatni, hogy ő mennyire jó úgy, ahogy van és főleg nem úgy, hogy egy másik réteget leszól általa.
Én vékony vagyok, nem sovány, vékony! Van mellem, van fenekem, izmos hasam és combom. Soha nem jutna eszembe kövéreket fikázni facebookon, meg sehol máshol csak azért, hogy bizonygassam, hogy az én testalkatom a megfelelő.
Én elhiszem, hogy nem mindenkinek a normál testalkatú nők jönnek be, de attól még nekem nem lesz komplexusom és fogok fat shamingelni nyilvánosan, hogy ezáltal bizonygassam, hogy én mennyivel jobb vagy.
All in all, szerintem akik ilyet irkálnak, azok a saját komplexusukra világítanak rá velük. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!