Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy soha nem lesz olyan nőm, amilyenre vágyom?
Nézd, várni tudni kell. Hasonló kaliberű pasit keresek én is, vállaltan magasak az igényeim, és hasonlóan esélytelennek érzem a helyzetet.
A következőket lehet tenni:
- Nem rágörcsölni
- Nyitottnak lenni mindenkire
- És gondolj arra, olyan ez, mint a horgászat. Türelem. Abból kell a legtöbb.
Dehogy türelem kell meg várás.
Cselekedni kell, meg próbálkozni.
És amúgy igazad van, az emberek nagy többsége irdatlan barom, és senki nem veszi észre magán, hogy hülye. Ha meg valaki intelligensebb náluk, azt fel se tudják ismerni.
Nem tudom eddig hol kerested a királylányt, de a város (BP) összes szórakozóhelye tele van ilyenekkel.
Tegyük fel, igaz amit magadról írsz. jól nézel ki, magabiztos vagy, és az átlagnál műveltebb. Ez nem tudom mit akar jelenteni, biztos van diplomád, beszélsz 2 nyelvet, és van jogsid, mint úgy kb 6millió másik embernek, csak itt, ebben az országban...de oké, te műveltebb vagy.
NAJÓ, nem kötözködöm. :)))))
szerintem eddig rossz helyen kerestél. Vagy nehezen lehet téged megérteni...a gondolkodásmódod, a világnézeted már sok lenne egy átlag lánynak..,
de nem tudom
nehéz dolog erre válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!