Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti szoktatok pizsamáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti szoktatok pizsamában aludni?

Figyelt kérdés
Múltkor először voltam együtt vele és engem kicsit meglepett, hogy alvás előtt pizsamába öltözött, nekem olyan nagypapás lett így.
2014. okt. 28. 13:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nyáron nem szoktam, de most már abban alszom. Nem ilyen begombolós persze, amibe be kell öltözni.
2014. okt. 28. 13:24
 12/19 anonim ***** válasza:
újabban semmi (nincs kedvem még különböző ruhákba öltözni, álmos vagyok)
2014. okt. 28. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Nekem van selyempizsamám... és nem alszok benne :D

Az alsónacira szavazok. De a saját szobámban ez senkit sem zavar ugye. Ha együtt laknék valakivel, lenne rajtam póló is alváshoz. Csak nem szeretem, mert rám tekeredik meg ilyenek.

2014. okt. 28. 13:29
 14/19 anonim ***** válasza:

ti nem fáztok meztelenül?

én polo+boxer. nyáron viszont kirúgok a hámból és csak boxerben alszom.

2014. okt. 28. 13:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem fázom. Még az ablak is nyitva szokott lenni minden éjjel, ha -30 ha 30 fok van odakint.
2014. okt. 28. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Én mindig pizsamában, télen nyáron. De rövidben, nem hosszúban. Max ha csajjal vagyok akkor veszek fel sima boxert pólóval mert az normálisabban néz ki, mert a pizsamám meg lóg rajtam mert hogy kényelmes legyen xxl-es.
2014. okt. 28. 13:55
 17/19 anonim ***** válasza:

Kinek mi jön be, én pasim is meglepett mikor megláttam nála fürdőszobában a fogason csüngeni a pizsikéjét méghozzá ilyen klasszikus gombolós fekete vékony selyem pizsama.

Nekem nagyon szexisnek tűnt benne, persze aztán kihámoztam belőle :)

2014. okt. 30. 22:01
 18/19 anonim válasza:

Nem. Korábban is boxerben és pólóban aludtam, most meg már csak egy szál tökben.

24/F

2014. nov. 2. 16:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Én épp abba alszom ami rajtam van otthoni öltözet, az az vagy boxer alsó vagy épp akár milyen rövid gatya, nincs pizsamám,

Szakmát tanultam sulis voltam szakmai kiránduláson voltunk télen hétvégén ott alvós, na igen meg tudtuk az a ház ahol meg szálunk nem igazán jó a fűtés, mondták hosszú meleg ruhát pizsamát hozzunk aludni, gondolkodtam mi legyen, gyakorlaton mi kaptunk mindíg új kantáros munka ruhát felső résszel együt, én fogtam el vittem egyik új ruha szettet, ki pakoltam a holmiaim többiek kérdezték minek hoztam gyakorlati munka ruhám, mondtam aludni, tudták találékony vagyok, kérdezték hogy fogok benne aludni, mondtam mindent le veszek magamról fel veszem a felső részt kantáros nadrágot csupaszon fel veszem nadrág pántokat kívülre rá a felső részre, azt hiték poénodom, át öltöztem, kérdezték legalább hagytam magamon valamit mondtam nem mert ezt most pizsamának használom így teljesen meztelen vetem fel mindent, viszont nagyon kényelmes volt jót aludtam benne.

2021. dec. 17. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!