Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti szoktatok pizsamában aludni?
Figyelt kérdés
Múltkor először voltam együtt vele és engem kicsit meglepett, hogy alvás előtt pizsamába öltözött, nekem olyan nagypapás lett így.2014. okt. 28. 13:01
1/19 anonim válasza:
Télen-nyáron egy száll kukiban alszom.
2/19 anonim válasza:
a pizsamát márpedig arra találták ki, hogy alvás közben megfelelő viselet legyen :D
3/19 anonim válasza:
Télen, ha hideg van előfordul. Egyébként ádámkosztümben alszom mindig.
7/19 anonim válasza:
Ősztől tavaszig mindig pizsamában alszok. Eddig egyik barátnőm se tette szóvá. Téged minősít, ha lenézed emiatt.
9/19 PearlDiver válasza:
Kb 10 éve boxer (+póló) az alvós szerkóm, de nem nézem le azt sem aki pizsamázik. Csak nem látom értelmét :-)
10/19 anonim válasza:
Most miért ne alhatna pizsiben? Én se mindig babydollban parádézok...
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!