Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom botrányosnak a lányok felhozatalát?
járkáló húscafatok, semmi többet nem látok mikor végig megyek az utcán,és semmi többet nem érzek egy kapcsolatban.
tudjátok milyen érzés mikor egy szép nőt kúrsz és legszívesebben a pofájára okádnál a hányingertől?
mert van benne valami,a lelke....:S
pedig én érzelmes,kedves ember vagyok,szóval ja,siralmas!
Szertintem csak csak nekunk botranyos.Epeszu ember nemlog a gyakorikerdesek.hu-n:)
Ide joforman csak azok ajrnak akinek nincs teljes eletuk.Lehet csak magambol indulok ki.Bocsanat elore is. :)
Ez az elet nagyon is szep ha megtudsz felelni az elvarasoknak.Ha szepnek szulettel akkor szep eleted lesz,ha nem akkor nem :)
Nekem hiányzik azaz érzés, hogy legyen valaki akit meglátok és felcsillan a szemem mert csodálatos embernek tartom és szerethetőnek. És külsőre is tetszik, úgy néz ki minden passzol, kedves aranyos kellően intelligens, célokkal meglévő lány aki nem gúnyolja ki embertársait, segítőkész őszinte nem fél kimondani az érzéseit, lehet vele beszélgetni mindenről, nagy érdeklődési körrel rendelkezik, semmiben sem képvisel fanatikus oldalt.. jószívű, és egyszerűen csodálatos családközpontú(szeretne családot)..
Na én valami ilyesminek gondolom azt a lányt akit szeretnék magam mellé.
Kellően tudjon szeretni, érezzem rajta, hogy én is fontos vagyok neki, nem csak ő nekem ne egyoldalú legyen a kapcsolat. Ha arra van szükségünk össze tudjunk bújni minden nyálas twiligtos romantikus kliséstől mentesen egyszerűen csak szeressük egymást mert úgy sokkal jobb érzés élni, hazamenni, létezni,lélegezni ha van melletted valaki. Sokkal jobb érzés bármit csinálni ha annak csinálhatod aki szeret és te viszont szereted.
Na nekem valami ilyen álomképem van ami tudom, hogy nem létezik de hátha :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!