Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom botrányosnak a lányok felhozatalát?
A konyhafőnök címszó, hogy jön ide? :D
Amúgy még mindig jobb mintha találnál és az meg le se szarna ;)
Nem vagy egyedül. Ne haragudjatok meg lányok de most én is egy olyan hullámvölgyben vagyok ahonnan úgy látom a lányok nagy részét, hogy megbízhatatlanok, hisztisek, vagy túl könnyen adják magukat, vagy az sem elég nekik ha lehozod a csillagokat.
Persze azér szeretem őket, mert náluk van az összes p*na, de néha úgy érzem jobb lenne buz*-nak lenni.
#6: megsúgom, fiúkban sem jobb a kínálat... legalábbis a lányom a múltkor erre panaszkodott. De lehet, ő is csak válogatós. :D
Még jó, hogy én ezen már túl vagyok... :D
Kevés az igazán szép ember. Mint férfiban mint nőben is. A mai igények ráadásul már-már ehetetlenné teszik az egész dolgot.
Bár ha jobban belegondolo RÉGEN SEM VOLT JOBB, akkoriban is rossz volt minden kapcsolat csak tilos volt megszűntetni... Mert csesztetett a falu érte meg a vallásosok meg hát a pénzügy... Aztán ment a Hufnágel Pistizés meg a kocsmába sunnyogás minden második házasságban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!