Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálnak ilyet az emberek?
orosz tárkereső oldalról láttam emberek fotóit de nem akarom elhinni hogy ilyen képeket bárki is feltesz magáról egy tárkeresőre ezt tényleg valaki szexysnek gondolja vagy én nem értem ti mit gondoltok miért teszik ezt?
Szerintem néhányat poénosnak gondoltak. Például a halasat, vagy a banánhéjasat.
De nagyon sokon látszik, hogy elkeseredetten próbálnak szexik lenni rajta, csak éppen nem sikerül.. ez igazából inkább szomorú.
Nem akarok papolni, de el nem tudjátok képzeléni, Oroszország egyes részein hogy lnk az emberek, és hol tart az "elmaradott vidék".
Van egy nagyon kedves, egyetemet végzett orosz barátnőm (mármint jóbarát.. lány vagyok.). 2002-ben én magyaráztam, el neki, hogy az öblítőt miért öntjük a mosógépbe, és miért kap allergiát, ha az őblítőnek szánt rekeszbe is mosóport önt. És akkor ő 4 éve élt Németországban. És egy tanult, kedves, jóravaló lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!