Miért csinálnak ilyet az emberek?
Figyelt kérdés
Chaten ismerkedtem valakivel. Volt képcsere bejött, elmondása szerint én is neki. Beszélgettünk 2-3 napig, majd egyszer amikor elköszöntünk, mondta hogy holnap ebben és ebben az időpontban ír. Ez volt több mint 1 hete és nem válaszol! Miért tűnik így el valaki? Nem lehetne megmondani hogy "Bocsi, nem jössz be!"?2014. aug. 19. 17:29
1/11 anonim válasza:
Sajnos ilyenek az emberek.
Gondolván minek írjanak bármit is ha úgysem lesz belőle semmi.
2/11 A kérdező kommentje:
Nem lesz belőle semmi? Ezt hogy érted?
2014. aug. 19. 17:31
3/11 anonim válasza:
mégse jöttél be neki. nekem is gyakori az ilyen
4/11 anonim válasza:
mármint h nem írnak vissza, én vissza szoktam írni, főleg, ha kérdez valamit, és választ vár, vagy mondtam h majd írok
5/11 A kérdező kommentje:
Miért nem lehet megmondani? Hogy lehet valaki ilyen gerinctelen?
2014. aug. 19. 17:33
6/11 anonim válasza:
1-es vok.
Úgy értem h végiggondolta az illető és rájött h nem akar mégsem semmit, így ugysem lesz semmi.
7/11 anonim válasza:
Most épp mást fűt, ha az nem jön össze neki, akkor visszatér hozzád valami hülye dumával.
9/11 homo ludensz válasza:
Az újdonság varázsa sokakat megfog. Magam is voltam úgy hogy elmondtam szinte mindent egy szuszra talán örvendeztem hogy valaki figyel rám. Azután már nem voltam olyan érdekes és lassan lecsengett irántam a figyelme a chatpartnernek.
10/11 homo ludensz válasza:
Bejössz. Nem jössz be. El kellene dönteni konkrétan hogy az egyiknek mik az elvárásai és a másiknak szintén. Virtuális szerelem? Képcsere? Távolsági rajongás? Mert ott fullad be a dolog leginkább hogy nincsenek közös érdeklődési pontok. Ismerkedni lehet persze sokféle okból de azt az elején ki kell tárgyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!