Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Zaklat egy csaj, mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zaklat egy csaj, mit tegyek? Kértem segítséget, kiröhögtek.21F

Figyelt kérdés
Folyton hívogatl, szerelmes/szexuális tartalmú smseket küldözget, az előbb pedig, mikor hazaértem, itt állt az ajtómban, és be akart jönni, alig tudtam kizárni. Teljesen rám van állva, nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit.

2014. okt. 26. 18:19
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
pedig amúgy cukorfalatok :D..na de összegezve én most elvonulok filmet nézni, de előtte bezárom az ajtót..ki tudja itt is ki bujkál :D:D Azért kíváncsi lennék mi lesz a 'lelkes lány ' történetének a vége..:D
2014. okt. 26. 20:27
 42/46 A kérdező kommentje:

itt hagysz? ejnye:D

hát én is kiváncsi vagyok...most szerintem már táncsak elment haza:)

2014. okt. 26. 20:35
 43/46 anonim ***** válasza:
örültem a szerencsének! legalább nevettem egy jót :D pusszancs!
2014. okt. 26. 20:38
 44/46 A kérdező kommentje:
jó legyél, vigyázz magadra, meg gondolatban rám is;) ha megélem a holnapra, és nem robbantják rám a lakást, írok :D
2014. okt. 26. 20:54
 45/46 anonim ***** válasza:
úristen ez a sok ":D D:D:D:D:D:D:D:D:D:D" .... röhej
2014. dec. 21. 12:37
 46/46 anonim ***** válasza:

Mi ujsag azota? En is egy zaklato lany vagyok, pont, mint az itt leirt lany....

Megorulok a pasiert,akit zaklatok...

2022. márc. 25. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!