Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat egy csaj, mit tegyek? Kértem segítséget, kiröhögtek.21F
Figyelt kérdés
Folyton hívogatl, szerelmes/szexuális tartalmú smseket küldözget, az előbb pedig, mikor hazaértem, itt állt az ajtómban, és be akart jönni, alig tudtam kizárni. Teljesen rám van állva, nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit.2014. okt. 26. 18:19
3/46 anonim válasza:
Legalább csúnya, hogy ennyire nem akarsz tőle semmit?
4/46 anonim válasza:
Ha nem csúnya, akkor küldd át hozzám, én beengedem. :P
5/46 anonim válasza:
Telón tiltsd a számát, ahol üzen ott is. Ha nem fogja fel így sem, akkor rendőrség, távolságtartási.
6/46 anonim válasza:
Irigyelek. :D
Komolyra fordítva a szót szegy fel valami csajt aszt csak kapcsol hogy foglalt vagy .
7/46 A kérdező kommentje:
Ha szép lenne, nyilván már megfektettem volna.:D
Nem az a baj, hogy csufi (mert nem az), csak agybeteg.
2014. okt. 26. 18:23
9/46 anonim válasza:
Két pasi meg egy kicsi Rose. :D
10/46 anonim válasza:
# 7: Azokra bukom igazán. Tényleg küldd át! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!