Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat egy csaj, mit tegyek? Kértem segítséget, kiröhögtek.21F
Figyelt kérdés
Folyton hívogatl, szerelmes/szexuális tartalmú smseket küldözget, az előbb pedig, mikor hazaértem, itt állt az ajtómban, és be akart jönni, alig tudtam kizárni. Teljesen rám van állva, nem érti meg, hogy én nem akarok tőle semmit.2014. okt. 26. 18:19
11/46 A kérdező kommentje:
Aki írta, hogy szedjek fel mást: ez a csaj leszarja.
2014. okt. 26. 18:28
12/46 anonim válasza:
Agybeteg..:D:D..hát kíváncsi vagyok rá, milyen pasi lehetsz ha ennyire oda van érted :D számomra ez azért kicsit para nőként, hogy hogyan alázkodhat meg ennyire az a lány nincs semmi önbecsülése.
13/46 A kérdező kommentje:
12: mondom bolond.:D
Én meg nem tehetek róla, hogy jól nézek ki. :P
Viccen kívül, jópár nőm volt már, de ilyet egy se csinált.
2014. okt. 26. 18:31
14/46 anonim válasza:
Szerezz egy hamis kutyát! Akkor hátha nem mer bemenni hozzád.
15/46 anonim válasza:
'nem tehetk róla, hogy jól nézek ki'..:D:D..de ez olyan aranyos..elképzelem a szitut..a csaj kint az ajtód előtt, te pedig itt a gyk-n..és tippeket vársz h mit csinálj :D..ha szomszédod lennék átmennék egy bugyiba, ránéznék a csajra és annyit mondanék 'fincsi lesz a vacsi'..D::D..de lehet h utána engem csinálna ki :D
17/46 A kérdező kommentje:
Meg se merem nézni, itt van-e még.:D Beengedném de mi lesz, ha megerőszakol?:D
De bejönni csak akkor tud, ha beengedem:3
2014. okt. 26. 18:42
18/46 A kérdező kommentje:
Velem egykorú.
2014. okt. 26. 18:43
20/46 anonim válasza:
neeee uzenem a csajnak hogy legyen egy kis onbecsuese mar de tenyleg ilyen jol nezel ki hogy futni kene utanad? :Dvaagyyy......csak sikerult egy infantilis dilis onbecsules hianyos furi lanyt :) nekem egy picit vicces a szitu bar lehet hogy tnyleg komoly vigyazz vele este bemaszik a szobadba es leborotvalja a bajuszod: D. de h tenyleg ennyire ramenos kerj tole tavol tartasi vegzest. :Dvagy mi ez :)ittenem megerte ide feljonni :Dtenyleg ilye jol nezel ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!