Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elégedett vagy az életeddel?
Ha igen,miért?
Ha nem,miért?
IGEN, mert úgy vélem, hogy mindeddig a rendelkezésemre álló lehetőségekből a lehető legjobbat hoztam ki, és nem látok okot arra, hogy ez a jövőben másként legyen.
NEM, mert a rendelkezésemre álló lehetőségeket egy szánalmas, idióta, korlátolt társadalom határozza meg és ezen még esélyem sincs változtatni a közeli vagy távoli jövőben.
Igen, nagyjából.
- van/lesz munkám (2 hét múlva kezdek dolgozni)
- élnek a családtagjaim és egészségesek is
- anyukám és apukám imádják egymást
- vannak barátaim, akikre tudom, hogy mindig számíthatok
- anyagilag nem vagyunk eleresztve, de nem kell nélkülöznünk
Ennyi azt hiszem. Akkor lesz ez teljes, ha lesz egy férfi is az életemben, akinek én leszek a mindene :)
Nem lehet panasz a kinézetemre, az anyagi helyzetünkre, a jellemem sem a legrosszabb. A családban hellyel-közzel minden oké, léteznek sokkal problémásabb környezetek is.
De ami az én és a barátnőm közös életét illeti, nem vagyok elégedett, mert nincs. :( 20/F
Egyáltalán nem.Bár haladok a tanulással elég jól,és jól is teljesítek,anyagi gondjaim nincsenek,és családom is megvan még teljesen.
De ezen kívül semmim sincs az életben,se barátok,barátnőm soha nem volt még,és úgy érzem ezáltal hogy belül üres minden,és a családomon kívül senkinek nem hiányzom.Senki nem törődik velem igazán,szeretethiányos,önbizalomhiányos vagyok rendesen...
Elmentél nem kérdeztél azt se mondtad viszlàt cigànylàny szememből hulltak a könnyek és te nem vigasztaltàl..
Nem vagyok elégedett 😢. Nem akarok több esélyt adni aki k anyàzik az nem szeret lezàrtam csak tovàbb nehéz. Nem okolok màst régen is volt probléma. "A sajàt életem egyedül is eltudom cseszni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!