Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen furcsák a lányok?
Azért nem minden lány ilyen ám :)
Én pl szivesen elfogadom a segitsége.
Először is az ember nem szívesen adja a cuccait idegen ember kezébe, már nem azért... Ezt szerintem te is tudhatnád.
Másrészt attól mert valami bonyolult vagy nehéz, még nem jelenti azt hogy lehetetlen. Ha a lányok mindig hagyják, hogy segítsenek nekik, akkor mit csinálnak amikor senki sincs ott? Életképtelenek lesznek? Egyedül meg kell tudni oldani a dolgokat.
Harmadszor, szerintem menj vissza és képezd még magad egy kicsit mondjuk a magyar nyelv területén, ugyanis a 'köszönöm szépen, nem kell' minden csak nem bunkó! Egy teljesen normális és udvarias, civilizált válasz. A problémád neked azzal van, hogy nem jutott el a fejedig, hogy egy kérdés pont attól kérdés, hogy többféleképpen lehet rá válaszolni. Mondjuk nemmel. Te meg kb elvárod, hogy igennel feleljenek. Ne haragudj de itt veled van a baj. Most komolyan az életed legnagyobb problémája, hogy ide kiírod, hogy mit kéééépzel valaki, hogy nem hagyta, hogy segíts neki? Hát tényleg ki is ő, hogy merészelt visszautasítani?? (irónia) Felvilágosítalak: senkinek sem kötelessége elfogadni te segítséged. De ha ilyen agresszív a kisugárzásod is, akkor ne is csodálkozz.
Ja úgy mellesleg az eszedbe jutott már, hogy esetleg azért viselkedett így, mert nem akart tőled semmit/nem tetszettél neki/nem is értette miért bámulod és kellemetlen volt neki? Ja, persze gondolom a lányoknak az is kötelessége, hogy szimpatikusnak találjanak. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!