Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen furcsák a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen furcsák a lányok?

Figyelt kérdés
Mennek mint a beképzelt nemistudom kik,ha meglátnak egy fiút gyorsan elfordulnak,zavarba esnek ,nem nézik semmibe,ha próbálja a fiú nézéssel éreztetni,hogy tetszik neki a lány,aztán a vonatról leszállva a csaj a hatalmas táskájával száll le,megkérdeztem tőle,hogy segítsek levenni,erre ő " köszönöm szépen nem kell",igaz látszik rajta,hogy alig bír leszállni a bőröndjével. Nade én meg is fogadtam magamba,hogy ha máskor ilyen helyzet lesz,hogy ott leszek,szállok le és látom,hogy nagy táskával ,vagy bőrönddel száll le csaj is,mindegy milyen nehezen,azért sem fogom Mostmár többet megkérdezni ,ha ilyet látok,hogy "segíthetek levenni" ,úgy veszik le ahogy tudják,meg sorolhatnám. Miért ilyen furák a lányok?

2014. okt. 25. 18:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Így van én is ezt tapasztalom, hogy a külső alapján döntik el a lányok kivel hogyan bánnak és ez nem helyes, nagyon nem!
2014. okt. 25. 18:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Nade akkor lányok ne is várjátok el azt a fiúktól sem,hogy pl a buszon előre engednek titeket,ha ti is bunkó k vagytok a fiúkkal. Látjátok,van még itt más fiú is aki már észrevette ezt rajtatok. Azt az egyet áruljátok el,hogy miért vagytok ilyenek. Van akit ez idegesít engem Spec nem én csak nevetek magamban. Don. Miért vagytok ilyenek?
2014. okt. 25. 18:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne aggódj ezen, mindig legyél úriember, hidd el, látja azt egy nő, azt is, ha mással udvarias vagy, azzal is, aki éppen nem tetszik, és ezt majd értékelni fogják, lehet nem most, csak később. Szerintem azért van ez a viselkedés, mert ezek csak lányok, de még nem nők, meg kell tanulniuk elfogadni a "segítséget" nőként benne lenni egy szituba, hogy a másik férfi lehessen. Igen, én a mai napig mosolyogva elfogadom, és megköszönöm ezeket a gesztusokat, neki is jól esik, és nekem is. De én nő vagyok.
2014. okt. 25. 19:30
 14/17 anonim ***** válasza:
Na az egyetemi/főiskolás lányokról meg az ész...a legfelszínesebbek mind közül, minden héten legalább egyszer be lehessen qrni a buliban, meg dugatni magukat a pénzes bikákkal, akik 7-8 éve gyűrik az iskolát. Undorító, de az a gond, hogy ezekből a pénzelt üresfejű idiótákból lesznek a politikusok, akik zsebre teszik a nagy pénzeket. És ez tapasztalat...
2014. okt. 25. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Azért nem minden lány ilyen ám :)

Én pl szivesen elfogadom a segitsége.

2014. okt. 25. 20:09
 16/17 anonim ***** válasza:

Először is az ember nem szívesen adja a cuccait idegen ember kezébe, már nem azért... Ezt szerintem te is tudhatnád.

Másrészt attól mert valami bonyolult vagy nehéz, még nem jelenti azt hogy lehetetlen. Ha a lányok mindig hagyják, hogy segítsenek nekik, akkor mit csinálnak amikor senki sincs ott? Életképtelenek lesznek? Egyedül meg kell tudni oldani a dolgokat.

Harmadszor, szerintem menj vissza és képezd még magad egy kicsit mondjuk a magyar nyelv területén, ugyanis a 'köszönöm szépen, nem kell' minden csak nem bunkó! Egy teljesen normális és udvarias, civilizált válasz. A problémád neked azzal van, hogy nem jutott el a fejedig, hogy egy kérdés pont attól kérdés, hogy többféleképpen lehet rá válaszolni. Mondjuk nemmel. Te meg kb elvárod, hogy igennel feleljenek. Ne haragudj de itt veled van a baj. Most komolyan az életed legnagyobb problémája, hogy ide kiírod, hogy mit kéééépzel valaki, hogy nem hagyta, hogy segíts neki? Hát tényleg ki is ő, hogy merészelt visszautasítani?? (irónia) Felvilágosítalak: senkinek sem kötelessége elfogadni te segítséged. De ha ilyen agresszív a kisugárzásod is, akkor ne is csodálkozz.

Ja úgy mellesleg az eszedbe jutott már, hogy esetleg azért viselkedett így, mert nem akart tőled semmit/nem tetszettél neki/nem is értette miért bámulod és kellemetlen volt neki? Ja, persze gondolom a lányoknak az is kötelessége, hogy szimpatikusnak találjanak. xD

2014. okt. 25. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:
A nen kell-ben mi a fura? Lehet,hogy a csajszi ezt illemből mondja hogy ne faradj erte :)
2014. okt. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!