Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnya mellem van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya mellem van?

Figyelt kérdés
elég gátlásos vagyok miatta,nem merném levenni a párom előtt a pólómat,melltartómat,mert szerintem kicsi és csúnya. légyszíves véleményezzétek!

2014. okt. 24. 20:19
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 31, illetve 40-es! Maradjál már nyugton, de komolyan! Egyrészt ettől még nem lesz r*banc a Kérdező, még csak az arca sincs rajta azon a fotón, és különben sem ezt hívják r*bancságnak. Előbb tanuljad meg a kifejezések valós jelentését, és aztán használd őket! Másrészt pedig ne azzal menőzzél, hogy neked 14 évesen már van "pasid", mert hadd világosítsalak fel: ez kicsit sem menő, sőt!

18/L

2014. okt. 30. 00:31
 42/59 A kérdező kommentje:

ennyi...azert a fogalomszotarba nezd meg a r.banc jelenteset,illetve en azert nem lennek arra ilyen buszke h 14 eves szardarabkent "pasim" van.. sirva rohohok :D :D

a #41-es nagyon jol osszefoglalta hatalmas puszi neki!!! imaadas 41!

2014. okt. 30. 00:58
 43/59 anonim ***** válasza:
64%
Van abban valami báj, amikor 22 meg 18 évesek úgy osztanak egy 14 évest, mintha már rengeteget éltek és tapasztaltak volna, és minimum egy generációnyi szakadék lenne köztük. Higgyétek el, egy brancs vagytok ti korosztályilag, és csak most tűnik úgy, mintha olyan k.va nagy különbség lenne egy egy 14 meg 18 (22) éves ember közt.
2014. okt. 30. 16:36
 44/59 megmondom ***** válasza:

Még mindig nem tudjuk, hogy hány éves vagy...

Egyébként nekem tetszik...nagyon is :)

2014. okt. 30. 16:36
 45/59 anonim ***** válasza:
22 éves
2014. okt. 30. 16:48
 46/59 anonim válasza:

43-as igazad van főleg azért mert hugom a 31-es köszi

Ja és kérdező sorry a hugom nevében szeret beszolni a nagyobbaknak

Üdv:Luca

2014. okt. 30. 16:51
 47/59 megmondom ***** válasza:
Köszi 45-ös, átsiklottam felette :)
2014. okt. 30. 16:52
 48/59 anonim ***** válasza:

43-as, én egy szóval nem írtam, hogy mennyivel "idősebbnek" érzem magam a 14 éves hozzászólónál! Tök mindegy, hogy hány éves, én csak azért írtam neki, amit írtam, hogy vegye észre picit magát. És kortól függetlenül, bárkinek ezt írtam volna, ha ilyen stílusban és ilyesféle dolgokat válaszol. A 14 éves korát egyedül abban hangsúlyoztam ki, hogy ne akarjon azzal "menőzni", hogy már "pasija" van. (És mielőtt jönne az oltás, nekem speciel még nem is volt senkim, nem is teszem szét akárkinek, azzal szeretnék kapcsolatot, akivel szeretjük egymást.)

Amúgy pedig tisztában vagyok vele, hogy nem sok a korkülönbség köztünk (a kérdezővel egyaránt), de ilyen korban 4, főleg 8 év akkor is elég sokat számít, szerintem. Persze embere válogatja.

#41 voltam

2014. okt. 30. 19:45
 49/59 A kérdező kommentje:

most mar csak azt nem ertem,hogy miert jonnek nem ide tartozo kommentek!... hatalmas kulonbseg van 14 es 18 eves kozott! ha az illetonek benott a feje akkor nem,de a mostaninak nagyon nem nott be.. latszik,hogy meg nagyon gyerek,mert akkor ide se kommentelte volna azt amit,ha mar agyilag azon a szinten lenne mint a 18 eves holgy! errol ennyit! az illeto tesoja meg kicsit nevelje meg a hugit;) :)

41#! hagyjuk...

2014. okt. 30. 20:31
 50/59 anonim ***** válasza:
eljössz velem randizni?
2014. okt. 30. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!