Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya mellem van?
Figyelt kérdés
elég gátlásos vagyok miatta,nem merném levenni a párom előtt a pólómat,melltartómat,mert szerintem kicsi és csúnya. légyszíves véleményezzétek!2014. okt. 24. 20:19
31/59 anonim válasza:
Ide ki tod rakni a párodnak meg nem mered megmutatni szép kis dolog mondhatom nem itt kéne fecsérelni az idődet hanem a pasid karjaiba omlani végül is ez lenne a normális 14/l
32/59 anonim válasza:
Nagyon szépek! :) Hány éves vagy? :)
33/59 A kérdező kommentje:
jaaaj #31!
azt hiszed hogy most igy 14 eves senkikent nagyot mondtal? eloszor tanuljal meg irni r.banc! 14 evesen semmi keresni valod nincs ebben a kategoriaban! es ki mondta neked,hogy van parom? nincsen.. es azert a gyk meg a valosag eg es fod..menj szepen aludni!
utolso! orulok,ha tetszik! 22 :)
2014. okt. 27. 23:49
34/59 anonim válasza:
egy tehéncsecsre emlékeztet:D Bocs neharizz csak jó a humorom..:) Szoval egyéni és szép közévágnáám:P Semmigond vele.)
35/59 anonim válasza:
nekem nagyon tetszik:) a pici kis feszes cici tök unalmas egy idő után:) 17F
36/59 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele. :)
Ha szeret a pasi, veled együtt fogja szeretni. :)
37/59 anonim válasza:
Hazudnak, akik azt mondják, hogy ha szereti a pasi, akkor a melleit is szeretni fogja. De nincs velük semmi baj, szóval alapból szeretni fogja.
38/59 anonim válasza:
Én... nem értem, hogy mi a fene van egyes lányokkal!!!!
Ilyenkor csak arra tudok gondolni, hogy mindenkiben és mindenben a rosszat keresi, és csak a TV-ben tökéletesnek beállított férfiaknak ad esélyt.
39/59 anonim válasza:
Nem rossz, de az enyém sokkal szebb :D
Touchdown :P
24L
40/59 anonim válasza:
Kerdezo nekem legalabb van pasim 31-es voltam és te vagy a r.banc mivel te mutogatod ország világ előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!