Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejöttem (tetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejöttem (tetszettem) neki?

Figyelt kérdés

Na szóval, nyáron a húgom és a legjobb barátnője (17 évesek) a nagyszüleinknél töltött egy pár napot. Én nem voltam ott. Viszont egyszer rám terelődött a szó, a nagymamám meg tett valamilyen megjegyzést rám, azt hiszem hogy le kell hogy fogyjak, vagy hogy kövér vagyok vagy valami ilyesmit. a húgom barátnője pedig nem értette egyet, hanem mondta, hogy nagyon is jó alakom van. Az az igazság, hogy valóban kicsit túlsúlyos vagyok, de korántsem annyira, mint amennyire a nagyszüleim néha beállítják. Ezt a sztorit anyám mesélte el, szerinte "bejövök" a csajnak, ő ezt váltig állítja, mert szerinte ha nem, akkor csak ráhagyta volna a nagymamámra, vagy helyesel.

Igazából én nem igen hiszem, elég ronda vagyok, mint már mondtam túlsúlyos is na meg az arcom is rusnya, legalábbis én rondának látom magam, nem is volt még soha kapcsolatom, mert nem is tudok eddig olyan lányról, akinek egy kicsit is bejöttem volna külsőleg, sőt...

21/F

2014. okt. 14. 18:02
 1/1 anonim válasza:
Veszíteni semmit sem veszíthetsz vele. Kezd el vele beszélgetni, aár élőben akár fbon, és hívd el valahova. Elhiszem, hogy ennyi tapasztalattal a hátadmögött nem igazán mered, de gondolj bele. Semmi rossz sem történhet :)
2014. okt. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!