Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A viszonzatlan szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A viszonzatlan szerelem mennyire fájhat?

Figyelt kérdés

Sajnos egyre inkább erre tartok... van egy lány, akit nagyon megkedveltem, ő is kedvel, de ő nem úgy... viszont van egy másik fiú, akit ő úgy kedvel...

Ennek ellenére nem lennék képes feladni. Sosem! *-*

Mit tehetnék, hogy ne a reménytelenség érzéséből küzdjek?

Most eléggé fáj... :S

2014. okt. 23. 23:18
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Talàlóan mondjàk..mocskosul tud fàjni.
2014. okt. 24. 00:05
 22/36 anonim ***** válasza:
Az ido az nemsegit,CSak a tettek hoznak valtozast.Ilyenkor kell egy mas valaki aki segit a feledesben...
2014. okt. 24. 00:05
 23/36 A kérdező kommentje:

8-as válasznál látom azt, amiért kiírtam a kérdést...

"Kerülni? Hogyan?

Sajnos tipikusan "elkerülhetetlen" dolog, hogy kibe szeretsz bele... Nem te fogod kontrollálni az érzelmeidet ezügyben. És lehet, hogy kimászol belőle egy hét alatt, lehet, hogy évek múltán sem. Akkor bizony felőröl."

És mint írtam, még sosem voltam szerelmes, így úgy érzem, hogy sokáig fogok szenvedni :( nem hiányzott :( mert egyetemen kellene teljesítenem :/ így nehéz lesz...

2014. okt. 24. 00:06
 24/36 anonim ***** válasza:
Nálam is ez van. Egyetemen eléggé alulteljesítek emiatt. Persze ezt nem, mint kifogást írom, de az az igazság, hogy baromi nehéz, sőt talán lehetetlen így kiegyensúlyozottnak lenni. Én már több éve szenvedek, de most, hogy ténylegesen elszállt minden remény, most még rosszabb.
2014. okt. 24. 01:01
 25/36 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj az adott illetővel személyesen. Nem egy olyan esetről tudok, ahol azért nem történt komoly kapcsolat, mert mind a két fél nagyon félénk volt, és félreértették egymást.
2014. okt. 24. 09:10
 26/36 A kérdező kommentje:
amint lehet, mindenképp beszélek vele :)
2014. okt. 24. 09:32
 27/36 anonim válasza:
szörnyű, nekem volt hogy órán majdnem sírva fakadtam mert osztálytársam rákérdezett. hogy mi van vele?
2014. okt. 24. 21:56
 28/36 A kérdező kommentje:

akkor az annyira nem fáj.. :DDD

na mondjuk én gondolom nem picit vagyok érzékenyebb :D én el fogom sírni magam, ha úgy lesz :'(

2014. okt. 25. 13:34
 29/36 anonim válasza:
Készülj fel életed legrosszabb élményére! Èn személy szerint csak a viszonzatlan szerelemtől vagyok képes elsírni magam, de akkor minden összedől.
2014. dec. 21. 15:34
 30/36 A kérdező kommentje:

szerencsére nem engedett magához, így elmúlt, csak fellángolás volt :DDDD

De még mindig nagyon vágyom rá, csak most nincs az az érzés, nem hiányzik úgy, nem fáj :)))

de így is nagyon szeretnék vele szilveszterezni! :)

2014. dec. 21. 18:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!