Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A viszonzatlan szerelem mennyire fájhat?
Sajnos egyre inkább erre tartok... van egy lány, akit nagyon megkedveltem, ő is kedvel, de ő nem úgy... viszont van egy másik fiú, akit ő úgy kedvel...
Ennek ellenére nem lennék képes feladni. Sosem! *-*
Mit tehetnék, hogy ne a reménytelenség érzéséből küzdjek?
Most eléggé fáj... :S
8-as válasznál látom azt, amiért kiírtam a kérdést...
"Kerülni? Hogyan?
Sajnos tipikusan "elkerülhetetlen" dolog, hogy kibe szeretsz bele... Nem te fogod kontrollálni az érzelmeidet ezügyben. És lehet, hogy kimászol belőle egy hét alatt, lehet, hogy évek múltán sem. Akkor bizony felőröl."
És mint írtam, még sosem voltam szerelmes, így úgy érzem, hogy sokáig fogok szenvedni :( nem hiányzott :( mert egyetemen kellene teljesítenem :/ így nehéz lesz...
akkor az annyira nem fáj.. :DDD
na mondjuk én gondolom nem picit vagyok érzékenyebb :D én el fogom sírni magam, ha úgy lesz :'(
szerencsére nem engedett magához, így elmúlt, csak fellángolás volt :DDDD
De még mindig nagyon vágyom rá, csak most nincs az az érzés, nem hiányzik úgy, nem fáj :)))
de így is nagyon szeretnék vele szilveszterezni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!