Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú az osztályomban akinek tavaly tetszettem. Az elején nem kedveltem de nyár végére megtört. Elég nehezen megközelíthető emberke vagyok... A lényeg az hogy valószínűleg rájött hogy szerelmes lettem belé. Folyamatosan kerül pedig tavaly ez épp ellenkezőleg volt. Mit csiáljak? Teljesen odáig vagyok érte de úgy érzem hogy neki mostmár inkább a legjobb barátnőm tetszik..

2014. okt. 19. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:
rugd tokon
2014. okt. 19. 13:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Sokat segít, ha az ilyen problémáidat nem a gyakorikérdéseken próbálod meg kideríteni, hanem az adott személyt kérdezed meg. Ő biztos többet tudna mondani az érzéseiről.
2014. okt. 19. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!