Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nekem ez mindig is relytély volt h miért ciki számotokra ha sírtok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 23. 22:31
12/24 anonim válasza:
persze hogy poker.manapsag mindenki tobbnek mutatja magat mint ami valojaban:)En ha pl csunya vagyok akkor muszaj rafinalt szemetnek lennem hogy megtudjak szediteni egy csajt ....nemvagyok egy Tokeletes pasi :)
13/24 anonim válasza:
Számomra nem ciki sírni, ha olyan helyzetben vagyok, ami indokolja. Az ilyen helyzeteket viszont kellemetlenségük okán, értelemszerűen kerülni igyekszem, az utóbbi időben egész sikeresen, így nem is sírtam már egy ideje.
14/24 anonim válasza:
Pedig pontosan egy póker az élet. Ha ki mutatod az érzéseid bántanak. Ezért nem szabad.
15/24 anonim válasza:
má mért lenne ciki? felőlem mindenki azt csinán amit akar ki is verheti a villamoson a dákot
16/24 anonim válasza:
#14 Ez így van megint csak. Egyből ki fognak használni.
Számomra az a relytély hogy miért nem így írod, hogy rejtély és miért nem tudsz magyarul ha magyar vagy.
17/24 anonim válasza:
Sosem volt ciki számomra, és elég sokat szoktam. Néha még a filmek alatt is. Talán kicsit érzékenyebb is vagyok a kelleténél, mert akárhányszor átérzem egy másik ember bánatát, mindig rám jön a sírhatnék.
18/24 anonim válasza:
Ha nem mutatod ki az érzéseid,kevesebb az esélye annak,hogy bántsanak.
19/24 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy az ember kimutatja-e az érzéseit, hanem hogy kinek és hogyan. Végül is azzal is kimutatom az érzéseimet, ha orrba vágok valakit, akkor az is férfiatlan? :D
20/24 anonim válasza:
Igazuk van annak akik szerint nem szabad túlzottan kimutatni!
Kegyetlen és mocskos a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!